2,75$ geldi, 5 yılın sonunda maliyetimi görmek güzel, elleşmeyin şişsin![]()
Sn temelanaliz, bu kağıdın çok eski yatırımcısıyım ve çok film gördüm buralarda. Bu kağıt habere filan tepki vermez, buradaki gerçeklik BofA ve diğer kağıt sahipleri olan YKY İşY ekseninde döner durur. Onlar gitsin der gider dursun der durur. Hele hele burada temel hiç işlemez. Neyse ki enflasyon ve liralaşma zoruyla rüzgarı tüm borsa arkadan aldı da taşıyorlar bir zahmet. Yoksa zararda bir 6 sene kadar bekledikten sonra sizde anlarsınız ne demek istediğimi.!!!
Siz bence bu kağıt da BofA iyice alışın ve anlamaya çalışın yoksa bu üçlü adamı duman ederler. Küçük yatırımcının elinden çatır çatır topladılar malını hem de seve seve...
Yerli ve milli imkanlarla modernize edilen havanların ilk teslimatları yapıldı
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından başlatılan proje kapsamında modernize edilen ilk havanların teslimatları Kara Kuvvetleri Komutanlığına gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığından (SSB) yapılan yazılı açıklamaya göre, SSB tarafından başlatılan ve ASELSAN tarafından yürütülen Havanların Modernizasyonu Projesi kapsamında "60 mm komando havanı akıllı atış kontrol sistemi" ve alt bileşeni olan ALRF-S50 lazer mesafe ölçerin kalifikasyon ve kabul testleri, "81 mm'lik UT-1 çatal ayağının iyileştirilmesi" ile yeni tevcih sisteminin ve alt bileşeni olan ALRF L-100 lazer mesafe ölçerin kalifikasyon ve kabul testleri ve "120 mm havanlar için yeni tevcih sistemi" ve alt bileşeni olan ALRF-L100 lazer mesafe ölçerin kalifikasyon ve kabul testleri başarı ile tamamlandı.
Proje kapsamında ilk muayene, yüksek ve düşük sıcaklık çalışma, dayanım, sızdırmazlık, titreşim, düşme gibi birçok farklı kalifikasyon testi ile doğruluk, dağılım, EMI/EMC, mesafe ve açı ölçümleri, yüksek, düşük sıcaklık depolama gibi birçok farklı içerikte kabul test faaliyeti başarılı bir biçimde yapıldı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, şunları kaydetti:
"Yeni tevcih sistemi, akıllı atış kontrol sistemi, lazer mesafe ölçerlerle donatarak modernize ettiğimiz 60, 81, 120 mm havanların ilk teslimatlarını TSK'ya gerçekleştirdik. Böylece havanlarımız daha kısa sürede daha yüksek atış hassasiyetine sahip oldu. Hayırlı olsun."
Kaynak : Anadolu Ajansı
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
BOFA - CİTİ HSBC vs.. yabancı oranları son son 2 aya gelene kadar tahtada hep satıcı tarafta idi.
Arkadaşımız sağ olsun Her gün düzenli paylaşım yaptı bunun ispati zaten..
Tahtada en büyük baskı bu kurumların satışları idi.
Ne zaman alıcı tarafa geçti yada tarafsız kaldı ondan sonra Dirençleri kırmaya yol almaya başladı..
Düzenli Takip edenler bilir eski yazılarımda 29.10 üzerine atana kadar
hep baskı vardı ne zaman orayı yukarı kırdı günlük-haftalık kapanışlar geldi,
Sonrasında trend başladı ve bugun 50 üzerinde 51.50 lerdeyiz.
Ama BIYIKLI yabancı ama Gercek Yabancı neyse artık bu kurumlardan yapılan alış-satışlar trendi etkilemiştir tahtada..
Artık 4 çeyrek bilanco ve BİST100 e göre biraz daha geride kalan Savunma sirketi olarak ASELS da Seçimlere kadar daha güzel hareketler bekleyecegiz kanaatimdeyim::
Asla yatırım tavsiyesi degildir..
Saygılar
Yer İmleri