Nasýl bir hafta idi öyle!
- Max gordüðü 220 den 50 TL kadar aþaðý düþtü sonra 190 T L seviyerine geldi..
- Þirketin sahibi yine kendi sahibi olduðu holdinge hisselerini aktardý 165 TL üzerinden , yaklaþýk iþte 3 Milyar 200 Milyon gibi bir rakama devretti diye kap açýklamasý geldi burda soru iþareti bu tutar holdingde varmý ? yoksa Holding bu hisseler için borçlumu kaldý holdingin finansal tablolarý yok belki bu konuda açýklama olabilir , ikinci soru 165 TL nasýl belirlendi ? 4 000 000 Milyon lot u neden aktarmadý ? bir sürü soru iþaretleri var ama bir noktaya dikkat cekmek isterim , þirket yönetimi hisse geri alýim kararlarý verdiðinde 3 nokta atýþ rakamlar üzerinden yorum yaparsak 1- Þirket sahibi geri alýnan lotlarý Naten den ilk 60 Tl den aldý 2- Ýkinci geri alýmý 80 Tl civarý yaptý ve sonra bu rakamlarýn altýný görmedik 3- Ben þirket hisselerini 165 T L den devrettim bu þirketin defter degerini artýk 165 TL olarak görüyorum yatýrýmsýz þu hali 118 MGW gücü ile bu benim çizgi rakamým artýk hedeflerinizi bu rakam üzerinden okuyun demek anlamýna gelebilir yani 1 pd si budur , artýk merdiven basamaðýnýn en alt basamaðý , Holdingler iþtiraklerinin borsa deðeri üzerinden büyüklüðü ölçülür gereðinde hisse alýmlarýnýn Holding üzerinden de olabiliceði izlenimi var bende ,yatýrým tavsiyesi deildir...
Son düzenleme : Bay Tomi; 10-12-2022 saat: 13:07.
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Yer Ýmleri