Sayfa 655/1002 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    GOH pay sınırlandırma
    Getirisi böyle olunca. Kimse kimseyi yabana atmasın bizim millet işini biliyor.

Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    benim dediğim ihtimal öyle hayali bir ihtimal değil... sadece iktidar değişikliği, bağımsız bir tcmb başkanı, yargıya güven... normal faiz politikası... bunları çok hayali hedefler görmüyorsanız sorun yok... bunlar için hayali diyorsanız o zaman borsanın bsinde bile olmasın kimse... neyse bu konuda son yorumumdu, herkese iyi hafta sonları...
    Siyaseti sadece para kazanmak için takip eden biriyim. Hiç bir partiyi tutmam. eğer kişi siyasi parti tarafı olursa, ne de olsa ona karşı sıcak davranır. bu da para kazanmada zafiyettir benim için. olayları ne kadar net görürsem bana onun faydası dokunur diyorum

3.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    gelmeyecek misafiri beklemeyin bence, onlar zaten buradalar ve hiç gitmediler.
    Siz hatırlarsanız,
    6,5 TL den GARAN alırken, beni uyarmıştınız. Almayın yabancılar gidiyor. en az 2 sene taşırsınız demiştiniz. bende size şöyle demiştim.
    Türk milleti misafir perverdir. onların işini görmek için alıyoruz. onlar batmasın biz batalım demiştim.
    4 ay sonra ne oldu, bir baktık. bize 6,5 tl ye verdikleri hisseleri 12 tl ye almaya geldiler.
    Sizin takibinizde olan odaş'ta iyi gitti.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sizin takibinizde olan odaş'ta iyi gitti.
    Şimdi de tuprs aldım.
    10 tl den büyük hisse senedi almadım yıllarca.
    Şimdi 1 lota 434 TL verdim.
    Kendimi tanıyamıyorum. noluyor bana diyorum.

5. Tefas verileri yine güncellememiş sanırım. Ya da ben göremiyorum.

Dostlar, Deniz yatirim ile algolab uygulamasini inceleyebildiniz mi..

Sitede bu gibi bilgiler var, pazartesi inceleyelim bari...

Algolab in Avantajları Nelerdir?

Tüm servisler Bulut sisteminde olduğundan herhangi bir kurulum gerektirmez.

Web sitesi ve mobil uygulamadan direkt olarak erişilir.

Algoritmalarınız sistemden çıkış yapsanız bile işlem yapmaya devam eder.

Derinlik ve anlık fiyat izleme ekranları dahil herhangi bir hizmet bedeli talep edilmez.

Gerçekleşen emirleriniz için isteğiniz doğrultusunda sms ve e-mail bildirimi yapar.

Talep edilen algoritmalar için yazılım desteği ve yatırım danışmanı ile çalışma imkanı sunar.

Algoritmik işlem yanında piyasa veya limit fiyatlı emir verilebilmekte, emir girişinde kar al zarar durdur seviyeleri belirlenerek zincir emir gönderilebilmektedir.

Algoritmik işlem stratejilerini demo olarak çalıştırma ve backtest yapma imkanı vererek müşteriye gözlem yapma şansı sunar.

Deniz Yatırım Kantitatif Analiz Raporları hizmeti ile şirket bilançolarını sürekli takip etmeye gerek kalmadan yatırım yapılan şirketin raporunu gün sonunda e-posta adresinize iletir.

API Hizmeti ile Borsa İstanbul pay piyasası ve vadeli işlemler piyasasında kullanmayı istediğiniz işlem stratejisi ile emirlerinizi iletebilir, anlık ve derinlik veri görüntüleyebilirsiniz.

Bilgi ve beklentisi farklı olan her yatırımcının kullanımına uygun Algolab ile üç modül ile otomatik al-sat yapılabilmektedir:

Hazır Stratejiler: Sadece kullan butonuna basılarak bir isim verilmesi durumunda standart parametrelerle kaydedilecektir. Kullanıcı tarafından istenilen parametreler değiştirerek de kayıt edilebilir ve çalıştırabilir.

Sürükle Bırak: Kodlama bilmeyen yatırımcıların uygulamak istedikleri yatırım stratejilerini ilgili kutucuklara karşılık gelen fonksiyonları ekleyerek kolay bir şekilde strateji oluşturmalarına yardımcı olur.

Kodlama Editörü: Algolab C# yazılım dilinde kod yazılmasına imkan sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. C# yazılım dilinin tüm özellikleri ve Algolab a özgü olarak engine katmanının özel fonksiyonları ile istenilen özellikte formüller oluşturulabilmektedir. Algolab kullanımına ilişkin tüm bilgiler kütüphane bölümünde yer almaktadır.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

aslinda TEFAS ta otomatik cikan 1ay 3ay 6ay yilbasi 3yil 5yil gibi sutun degerlerini toplayip gelen puana gore siralama yapip fon secimi yapmistim ama elbette atla deve degil zaman zaman da yeni fonlar ile yer degisikligi yapabilirim simdilik ST1 filan baya heyecanli fonlar... Ben ilk kez hisse fon aldim genellikle degisken fonlari tercih ederdim ama orda stopaj kaybi oldugu icin biraz daha da risk alip ki persembe gorduk gorecegimiz riski neyse ki cuma pozitif bir gun oldu dedim biraz da hisse fon alalim elbette bunun bir tik ustu gercek hisse alip borsa da anlik al sat yapmak ki onu da bir ky olarak ne derece de basarabiliriz o da zor...
    Eski donemlerde zaman zaman yapmistim elbette

Saygilarimla

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    tdc, gmr, mac, oph, mps, tarihi şöhrete sahip fonların hiçbiri yok. yatırım fonu dediğin biraz son ay, biraz son yıl, biraz da son 5 yılda en başarılı olanlardan karışık seçilmeli bence. bu bence kısmı, tartışmaya açık. ama döviz bazlı fon olmaması yanlıştır, tartışmam bile: )
    Son düzenleme : servetbey; 11-12-2022 saat: 14:43.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Tefas verileri yine güncellememiş sanırım. Ya da ben göremiyorum.
    Güncellenmedi. Pazartesi sabah güncelleme yaparlar zahmet olmazsa.
    Bu teknoloji döneminde bu tarz gecikmeleri anlamak da zor.
    Piyasa cuma akşam kapandı. Bir kaç saat içinde güncelleme yapmaları lazım bana göre

Sayfa 655/1002 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •