Sayfa 232/1011 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    5555 Biraz sıkıntı var...Buralarda 17.30 a kadar oyalayıp son 30 dk da 5600 sürebilir gibi geliyor.
    Bankalar devreye girmeye başladı...
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Yazar yazmaz deniyor...
    5 Ocağa kadar long olacağım sanırım
    Bekleyeceğiz. Stoplu devam edeceğim.
    Ama marjlar çok açık...
    6000-7500 beklentim var.. Dolar bazında daha önceki zirvelerini test edebilir mi? Bilemiyoruz.

2. Meliha Okur
    @melihaokur2
    ·
    55sn
    Net hata noksan girişi ekimde 660 milyon dolar oldu.
    Ocak-Ekim döneminde net hata noksan girişi 21 milyar dolar.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    aldığın kağıt gidiyor ... buda insanı tedirgin ediyor ..ama yapacak bişey yok ... eregl karsn sokm oyak prkab vakbn ekledim sabahki realizelerin yerine ....kafam bi milyon oldu. portfoy çok çeşitli buda kontrolu zorlaştırıyor.. ben 99 rallisini tam yaşamadım 2003 2004 falan aktif girişim ... 11 hisse oldu .. tcell vedalaştım ... kaldı 10 hisse ..
    tedirgin olmak yerine, tadını çıkarmaya çalış

limitten fazla aldığın mallar için seans sonunu bekle, hangileri gitmediyse yada az gittiyse onları sat, momentum yakalamış olanları yarına taşı.. mesela ben ttkom almıştım günlük diye, tavan oldu diye satmıycam, gyo hisselerini azaltıcam onu taşımak için

4. 1999 da yabancı vardı şimdi ise yok gibi. Daha doğrusu son 3-4 haftadır sürekli bir giriş var az da olsa. Belki de seçime oynuyorlardır kim bilir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    tedirgin olmak yerine, tadını çıkarmaya çalış

limitten fazla aldığın mallar için seans sonunu bekle, hangileri gitmediyse yada az gittiyse onları sat, momentum yakalamış olanları yarına taşı.. mesela ben ttkom almıştım günlük diye, tavan oldu diye satmıycam, gyo hisselerini azaltıcam onu taşımak için
    aynen abi .. vakvak taşıyacağım bende .. günlük almıştım .. seloyu erken verdim .. onun yerine vak vak kalır .. isc biraz realize ettim .. takılıyorum bakalım .. gün sonu ne olacak limit üstü kalmadı şuan ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yanlış

1999 baharında kimse zirve DEMİYORDU..
    Tam tersine Terör başı yakalanmış idi..
    Teröre akacak para artık ekonomiye akacak deniyordu..
    Herkes çok iyimser idi..
    Hemen herkes borsada yükseliş bekliyordu..

Doğru..

Şu an bazı hisselerde balon fiyat yok..
    Ama bazılarında var..
    Ama kimse ilgilenmiyor bu 2 sinin arasındaki fark ile..
    Hatta balon hisseler daha fazla talep görüyor..
    Gundi bazen atıp tutuyorsun, ama bu yorum 10 numara beş yıldız, KK yorumu bile seninkinin yanında amatörce kalmış!

Kafkasör şenlikleri aklıma geldi, iki boğayı kapıştırayım dedim
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    aynen abi .. vakvak taşıyacağım bende .. günlük almıştım .. seloyu erken verdim .. onun yerine vak vak kalır .. isc biraz realize ettim .. takılıyorum bakalım .. gün sonu ne olacak limit üstü kalmadı şuan ..
    ben de vakvak aldım biraz günlük diye, tavan olursa taşırım.. 30-endeks içinde 5 tavan var şu saate kadar, en yakın tavan adayları ise gubrf, petkm, isctr.. hiç satış olacakmış gibi gözükmüyor, endeks +7 civarı kapayabilir diye hissetmeye başladım

aman malınıza sahip çıkın

8. SASA 500 milyon euro kredi buldu ne fk sı nede piyasa değeri konuşuluyorpiyasayı 99 za benzetelim 2008 benzetelim diye ,s,m babası aramanıza gerek yok , tek elden kontrollü bir borsada TREND yakaladıysanız stoplosu nuzu belirleyip üzerine yatarsınız.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 232/1011 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •