Sayfa 325/674 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Nitel gözlem, ölçü araçları kullanılmadan, nedir sorusuna duyu organlarıyla cevap verebilen gözlem biçimidir. İndikatörlerde kullanılır. Kişiden kişiye değişebilmektedir. Örneğin, "Bugün hava çok sıcak." denildiğinde nitel bir gözlem dile getirilir.

Benimki nitel bir gozlem istatistiki bir bilgiye dayanmıyor. Ornegin borsaya yenı giren bir kişi biliyorum. Konusmustuk telimi aldı. Sonra 20. 000 tlsıne 50.85 den ASELSAN aldığını soyledi. Kim önerdi dedim. Burda çaycı bir arkada var o önerdi dedi.. Bu tür yeni girişlerde hep bilindik hisseler alınır. Bu aselsanla sınırlı kalmayacak.. Vestel. Petkim. Arcelik ttkom Ülker. Bim. Akbank... vs.... Gibi kişilerin bildiği tanıdığı evinde kullandığı markalar olacak.. Bu yazdıklarım nitel bir gözlemdir.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

2. https://www.google.com/search?q=kar%...id:EdKqXAkw8Uw
    izlerseniz.tamamını. Tam anlatmak istediğim.... 1500 kişi Sazan gibi üşüşecek...
    https://www.google.com/search?q=kar%...id:EdKqXAkw8Uw
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

3.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Borsaya yenı giren yatırımcılar var ya.. Girdikleri hisselerin en başındaki sıralarda ASELSAN var..
    Yani Gömeç li Hako ile tanışacaklar mı diyorsunuz. Balıkesir in kazası yani..!! Eeee burası borsa Opel Korsa... Giren arkadaşlar bunu göze alacak illaki.. Ama o işe biraz daha zaman var. Tabii ki sonunda aşk var inkar etmiyoruz..

4.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Yani Gömeç li Hako ile tanışacaklar mı diyorsunuz. Balıkesir in kazası yani..!! Eeee burası borsa Opel Korsa... Giren arkadaşlar bunu göze alacak illaki.. Ama o işe biraz daha zaman var. Tabii ki sonunda aşk var inkar etmiyoruz..
    Savaştepe/Çukurhüseyinli Sezo, . Gelenbeli Mustafa, çölemerikli olmakla beraber nişantaşlı zafo. Hepsi görecek..

5.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Tüm aracı kurumların hedef fiyatlarını geçti , ürkütücü neden tahminler düşük kalıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kafayı yemişler
    Tenezzül edip bakma

bol kazançlar dilerim
    bugün 60 TL kapatırsak mükemmel olur
    DİRENÇ:1 60.51 TL
    DİRENÇ:2 62,18 tl demişler
    ama ben hala bu yükselişin altında bir bit yeniği arıyorum
    3 sene önce 47 TL operasyonunu bilenler anlar
    YTD kolay gelsin

7.  Alıntı Originally Posted by mustafaaxu Yazıyı Oku
    bol kazançlar dilerim
    YTD kolay gelsin
    Evet o dönemi yaşadık o dönem süper bir dönemdi inşallah o ralli dönemi yine yaşarız. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by mustafaaxu Yazıyı Oku
    bol kazançlar dilerim
    YTD kolay gelsin
    Umarım bu yükselişin ardında, sermaye tavanı artırım kararı vardır. Böylece yükseliş kalıcı olur.

Sayfa 325/674 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •