-
Hedef grubu Gülere kafayý takmýþ gibi bir hava oluþtu. Pardusta yüklü bir pay kotarilmýþ hedef aracýlýðiyla.
Belki buraya da girerler.
*Tamamen spekülasyon*
-
Çünkü realite birazda reis , güler darphane gibi resmen , özellikle pardusla olan ortaklýðý sayesinde.
Peki rtalb ? Kulyutar dedigi gibi yeni bir inavasyon olmadan selam vermez yatýrýmcý bu hisseye , Allah askýna A1 olmasa ne kazanýyor koca firma , kapalý kutu gibi market bakkal cirosuyla iþ yapýyor .
Sorsan ama biz iþimizle gündemiz diyor Murat bey , ne iþi Allah askýna bak rakip olan angene iþ gör der adam , þube bile açmýyor tek fabrika tek satýþ yeri , sýfýr icraat resmen .
Sat bari herkez kurtulsun , tabi sevinir insanlar cezaya hem ben yokum de borsada hemde tescille ceza ye milyon milyon, kimin parasý o paralar , kimden aldý senden benden , hani yoktun borsada spk itiraz et madem yoksanýz , içsel bilgiler ile sag cep sol cep yapmasan spk cezamý keserdi adama hemde bu rakamlarý .
Yazýk günah insan yüzü güldürmeyen tek hisse oldu bistte .
Beyaz filo gibi bu tahta derlerdi kýzardýk , megersem daha betermiþ .
Bazen diyorum kulyutar haklý zaman lazým para için kazanmak için , ama insan misyon ve vizyon göremeyince firmada ve yönetimde ah be nerden bulastýk diyor , satamýyorda kacýrýlan fýrsatlar sebebiyle.
Belkide mal ky de hep ama ky içerde yani zararda , nasýlsa satamýyorlar diye at koþtur dur trade ile tahtada .
Gecsin bakalým zirvesini kim kalýr içerde güvenip inanýp hisseye .
Allah'ýn kulu kalmaz...
O yüzden zaten bütün bu süreçler , adam yazýyor sosyal medyada aman aman sahibi belli uzaya roket atsa girmem hisseye diyor , girmiyor da zaten .
Bu güveni benmi kýrdým ben düzeltim ?
Bu hisse resmen insanýn yaptýklarýnýn bedelini ödeten günah cýkarýp sabýr sýnayan hisse olmus gibi davranýyor, 3 yýldýr yüzü gülen görmedim valla .
Ancak hayaller hayaller, elin rakibi gelir tekerine comak sokar bak kac para oldu halen kapýs kapýs neden basa saralým tekrar itibar ve güven!!!
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri