Sayfa 140/892 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. 67 tweetlik bu seriyi öncelikle Gueno,sonra Keko ve nihayetinde biz geri kalan Gesanilere ithaf ediyorum

Ağır ağır da olsa basamakları ikişer üçer çıkıyoruz. Tavan tavan gitmesinden iyidir.
    Daha geçen hafta 230 larda idik. Aza şükretmeyen çoğu bulamaz.

Yolumuz çok uzun.
    Sihirli kelime sabır.

Syg.

kısa da sıkışmaya başladı yine o sıkışmayı aşağıya dogru basmazlar umarım. buradan 300 ün ustune atıp orada kapatması lazım..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    kesinlikle keko bu haberleri mal vermekle geçiştirdiler hepsi planlı programlı az lotlar değil zamanında yatırım finans hisseyi 20 liralardan 60 liralara getirdi 2milyon lot toplayarak..

resmen %50 mizi yediler tamam şirketi övelim hiç sıkıntı malım var hala hiç satmadan ekleyerek geldim bu zamana, patronlar çok akıllı hatta bende dedim adamlar 3 5 lot satmasın mı hiç diye ama dün satılan lot iyice ayar etti beni..

kasım başından beri info 3.856.465 bin lot sattılar... kurumsal yatırımcı dedi yabancı yatırımcı dedi özel emirle verdiği malları ertesi gün piyasaya saldı..

neyse bekliyoruz sabırla vardır bir planları tahtayı asansör yapmasınlar yeter şimdilik..
    dostum çok haklısın...zaten bu satışlardan olmasaydı bu haberler ile bence çok rahatlıkla 400-500 aralıklarına gidebilirdi...bu durum hiç de hoşumuza gitmedi ama hissenin de geleceği gerçekten de çok güzel...bence piyasa bu satılan hisseleri de bölündükten sonra oluşacak ciddi hisse adetini de emebilecek güçte...çünkü gesanın geleceği gerçekten de çok güzel..ilk etapta belki zorlanmalar olsa bile ardından zamanla yatırımcıların talebi ile bu miktarlar bile az kalabilir...bunun için ileride tekrardan bir bedelsiz yapabilirler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by KARDELEN 54 Yazıyı Oku
    Ağır ağır da olsa basamakları ikişer üçer çıkıyoruz. Tavan tavan gitmesinden iyidir.
    Daha geçen hafta 230 larda idik. Aza şükretmeyen çoğu bulamaz.

Yolumuz çok uzun.
    Sihirli kelime sabır.

Syg.
    inan biz de böyle düşünmeseydik ve gesana bu kadar inanmasaydık çoktan hisseyi terk ederdik...zaten son zamanlarda heyecan için hisseye giren bir çok ortağımız ayrıldılar...biz daha uzun vadeli düşünüyoruz...gesan dev olma yolunda emin ve sağlam adımlar ile ilerliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

syn Kardelen

biz burada yorum yapıyoruz şukur etmek için yazmıyoruz fikrimizi ön görümüzü paylaşıyoruz..

aza şükretmeyen gibi laflar hoş değil.. kendi adınıza konuşursanız onu daha iyi olur..

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    inan biz de böyle düşünmeseydik ve gesana bu kadar inanmasaydık çoktan hisseyi terk ederdik...zaten son zamanlarda heyecan için hisseye giren bir çok ortağımız ayrıldılar...biz daha uzun vadeli düşünüyoruz...gesan dev olma yolunda emin ve sağlam adımlar ile ilerliyor...
    şukret keko :D

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    şukret keko :D
    elhemdüllilah şükür ediyorum dostum...yalnız zaman zaman sabırları zorluyor gerçekten...inananları bile bıktıracak kadar...bu güzel beklentilerin hakkını vermesini istiyorum sadece...gesandan şikayet ediyorsak daha iyi olabilmesine rağmen buralarda duraksamasına kızıyoruz...

Sayfa 140/892 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •