Originally Posted by
mehmetyun
kesinlikle keko bu haberleri mal vermekle geçiştirdiler hepsi planlı programlı

az lotlar değil zamanında yatırım finans hisseyi 20 liralardan 60 liralara getirdi 2milyon lot toplayarak..
resmen %50 mizi yediler tamam şirketi övelim hiç sıkıntı malım var hala hiç satmadan ekleyerek geldim bu zamana, patronlar çok akıllı hatta bende dedim adamlar 3 5 lot satmasın mı hiç diye ama dün satılan lot iyice ayar etti beni..
kasım başından beri info 3.856.465 bin lot sattılar... kurumsal yatırımcı dedi yabancı yatırımcı dedi özel emirle verdiği malları ertesi gün piyasaya saldı..
neyse bekliyoruz sabırla vardır bir planları tahtayı asansör yapmasınlar yeter şimdilik..
dostum çok haklısın...zaten bu satışlardan olmasaydı bu haberler ile bence çok rahatlıkla 400-500 aralıklarına gidebilirdi...bu durum hiç de hoşumuza gitmedi ama hissenin de geleceği gerçekten de çok güzel...bence piyasa bu satılan hisseleri de bölündükten sonra oluşacak ciddi hisse adetini de emebilecek güçte...çünkü gesanın geleceği gerçekten de çok güzel..ilk etapta belki zorlanmalar olsa bile ardından zamanla yatırımcıların talebi ile bu miktarlar bile az kalabilir...bunun için ileride tekrardan bir bedelsiz yapabilirler...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri