Sayfa 292/1011 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Sizce vadelide xauusd taşımak mı (kaldıraçtan dolayı) yoksa altıns1 mi daha mantıklı? Bende de vadelide mevcut altın..

SPOT kapanış,

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Yine iyi oynadı pala..

Veriyle kudurur gibi yapıp, oradan verdi aşağı..

Bütün kurgu ters köşe üzerine..
    abidin paşa isminde bi osmanlı devlet adamı var, valilik bakanlık falan da yapmış.. galata borsasının ilk komiseri, borsayı izliyor ve bir kitap yazıyor.. kitabın ismi "hava oyunları" çok enteresan bi kitap, öyle ki- 1870 li yıllar galata borsasında bugünkü anlamıyla repo, forward, option, margin call, vade sonu uzlaşması vs modern finansın bütün komplike işlemleri mevcut..

kitabı özü, tek paragraf, aşağıda

4.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Sizce vadelide xauusd taşımak mı (kaldıraçtan dolayı) yoksa altıns1 mi daha mantıklı? Bende de vadelide mevcut altın..
    Altıns daha mantıklı ....
    100 adet 1 gram yapıyor

İlerde istersen altın olarakta veriyor yani gidip kuyumcudan Alsan kafadan 500 bin tl de 10/15 bin tl gider altın alırsın fiziki istersen Fiziki alır piyasadan okutursun alış satış marjı en ucuz bu birde vergi yok

Tek kötü yanı günde 1 milyon tl alabiyorsın satışta sorun yok

Bende o yolu da buldum hanımdan 1 milyon kardeş den 1 milyon kendim 1 milyon babamdan 1 milyon günde 4 milyon çiziyorum

5. Cumhuriyet tarihinin en yüksek gram altın tl rakamını bugün tazeledik
    1093.349 tl olarak

Çok kısa sürede 1100 tl rakamı ardından 1150 tl rakamı bekliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şortu palaya kaptırdık ayasofya abi picamayı giydik durum fena
    Tek umudumuz gundi abinin palayı kudurtması
    Ayasofya abi bugün çok bereketli bir gündü, gundwane abi palayı kudurtunca picamayı da kurtardık anektarıda kurtardık. Bida poz. yazmam buraya donuna şortuna picamana sahip çık, severim seni bilirsin
    adios
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Altıns daha mantıklı ....
    100 adet 1 gram yapıyor

İlerde istersen altın olarakta veriyor yani gidip kuyumcudan Alsan kafadan 500 bin tl de 10/15 bin tl gider altın alırsın fiziki istersen Fiziki alır piyasadan okutursun alış satış marjı en ucuz bu birde vergi yok

Tek kötü yanı günde 1 milyon tl alabiyorsın satışta sorun yok

Bende o yolu da buldum hanımdan 1 milyon kardeş den 1 milyon kendim 1 milyon babamdan 1 milyon günde 4 milyon çiziyorum
    maşallah.

ben de 1 1 arkandan geliyorum Çok kalmadı ama ala ala bitirdik alımları gibi.

Hisse satarsam altına dönme açısından mükemmel oldu bu enstrüman.

Gerçekten mükemmel bir enstrüman olduğunu düşünüyorum, çıkartanların emeğine sağlık.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi bugün çok bereketli bir gündü, gundwane abi palayı kudurtunca picamayı da kurtardık anektarıda kurtardık. Bida poz. yazmam buraya donuna şortuna picamana sahip çık, severim seni bilirsin
    adios
    Çok iyi kardeşim. Donu şortu picamayı deliksiz kurtardıysan çok iyi. İncir yaprağıyla gezme ortada aletler gözüküyor

Sayfa 292/1011 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •