Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yeni sipariş kapı hayırlı olsun ortaklar.Ben alfasi 10 yıl tutmayı düşünüyorum tabi bilançolarını ve faliyet raporlarını takipte kalarak.Ekleme yapmayı düşünmüyorum portföyümün %10 alfas yeterli benim için. Bu 10 yıl içinde neler olur hissede ve borsada bilinmez ama sonuçta güzel bir kazanç beklentim var.Uzun vadeciyim diyen biri hisse fiyatını takip etmez şirket haberlerini ve bilançolarını takip eder.Hisse fiyatı 1000 tl olunca belki ana parami çeker devam ederim.Son olarak bugün arkadaş neden moralin bozuk dedi ben de alfas yine tavan dedim.=) Bu durumdayiz artik.
Dostlar benım korkum malesef gelebilecek tek fıyat cezası ,, tek fıyat çok sıkıcı malum seans falan yok gıbı bırşey böyle gıderse cuma kapanışta tek fıyat cezası gelebılır ,, ceza geldığı zaman bır kaç gün taban olabılırz bır ıhtımal ,, yarın da gaplı açılış sonrası tavan olabılırz !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Tek fiyat cezası için daha erken olduğunu düşünüyorum.
Cezayı daha dün aldık biraz daha geçsin öyle..
Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.
Arkadaşlar,
Aynı yoldan giden(umarım bize tek fiyat cezası gelmez) smrtg’nin ceza tarihlerine baktım. 7 ekimde brüt takas gelmiş, 18 ekimde emir iptali yasağı ve en son 1 kasımda tek fiyat gelmiş.
18 ekimde kapanış fiyatı 57.05 tl, 1 kasımda tek fiyat geldiğinde ise 94.5 tl kapatmıştı. Tek fiyat gelene kadar hisse %65 daha artmış emir iptali yasağı sonrasında.
Sonrasında taban serisi ile 76 tl’ye kadar düşmüş, şirketin attığı ihale kapı ile yönünü yukarı çevirmişti ve tek fiyat cezasının bittiği gün 117.5 tl ile kapatmıştı günü.
Burada aynısı olacak demiyorum yanlış anlaşılmasın, kendim merak ettim belki başka merak eden olmuştur diye yazayım dedim.
Selamlar
Yer İmleri