Sayfa 149/903 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 7219 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Çok saçma diyaloglar olmuş ..Bir o kadar yorucu...bazı arkadaşları anlamak çok zor..ne isterler belli değil..sürekli sorgu..surekli şüphe..surekli yargılama...bu insanların gerçek hayatta da sevildiklerini düşünmek çok zor...biraz ortama uyum sağlar insan..katkı sağlar...Burada ya faydalanır sunulan bilgilerden...ya da yüzsuzlük yapmadan çeker gider...
    Sn Keko 5 aydır okuyorum seni...gesan tercihimde etkili olduğunu söyleyebilirim...İyi ki de seni dikkate almışım çünkü güzel döneme denk gelip kazandım..Lütfen çoluk çocuğun seni kusturmesine izin verme...54 yaşında ve 22 yıllık bir borsacı olarak ricamdir...

2.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Çok saçma diyaloglar olmuş ..Bir o kadar yorucu...bazı arkadaşları anlamak çok zor..ne isterler belli değil..sürekli sorgu..surekli şüphe..surekli yargılama...bu insanların gerçek hayatta da sevildiklerini düşünmek çok zor...biraz ortama uyum sağlar insan..katkı sağlar...Burada ya faydalanır sunulan bilgilerden...ya da yüzsuzlük yapmadan çeker gider...
    Sn Keko 5 aydır okuyorum seni...gesan tercihimde etkili olduğunu söyleyebilirim...İyi ki de seni dikkate almışım çünkü güzel döneme denk gelip kazandım..Lütfen çoluk çocuğun seni kusturmesine izin verme...54 yaşında ve 22 yıllık bir borsacı olarak ricamdir...
    Ben de bu üslubu yakıştıramadım size. Fikirlerinize saygı duyuyorum ama "yüzsüzlük" kısmını size iade ediyorum. Sevilip sevilmediğimi düşünmenize pek anlam veremedim,kendi iç dünyanızdaki gelgitleri bana yansıtarak çözemezsiniz. Bir psikoloğa danışmanın yaşı yoktur. 22 yıllık borsacılara da yardımcı olabildiklerini duydum.

Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Ben de bu üslubu yakıştıramadım size. Fikirlerinize saygı duyuyorum ama "yüzsüzlük" kısmını size iade ediyorum. Sevilip sevilmediğimi düşünmenize pek anlam veremedim,kendi iç dünyanızdaki gelgitleri bana yansıtarak çözemezsiniz. Bir psikoloğa danışmanın yaşı yoktur. 22 yıllık borsacılara da yardımcı olabildiklerini duydum.
    😀😀😀 Doğrudur ...Sağlıklı ve başarılı ömür dilerim ..Bu yazımdan sonra göremeyeceğim artık seni...Üzgünüm...Engelledigim nadir kişilerden biri olmayı başardın..

4.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    ������ Doğrudur ...Sağlıklı ve başarılı ömür dilerim ..Bu yazımdan sonra göremeyeceğim artık seni...Üzgünüm...Engelledigim nadir kişilerden biri olmayı başardın..
    Bende aynı faalıyetı yapmak zorunda kaldım ,, malesef !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    😀😀😀 Doğrudur ...Sağlıklı ve başarılı ömür dilerim ..Bu yazımdan sonra göremeyeceğim artık seni...Üzgünüm...Engelledigim nadir kişilerden biri olmayı başardın..
    Belki bir teknik aksaklık olur da görürsünüz diye yaziyorum: Sizinle güzel sohbet edebilecekken sizi bezdirmiş olduğuma üzüldüm. Ne edeyim,benim de yapım bu. Yaşınızın verdiği olgunlukla meseleyi hiç uzatmadan beni engellemis olmanizı da takdir ediyorum😇

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bende aynı faalıyetı yapmak zorunda kaldım ,, malesef !!
    Böylesi daha iyi kesinlikle...Polemiğe ve kırıcılığa gerek yok..
    Bu arada yarın 300 seviyesini hacimli geçmemiz gerekiyor..Yoksa işimiz zorlaşacak...

7. Daha önce kötü niyetlisin demiştim. Simdi iyice emin oldum komprador uşağı spek ajanı kelimesini ilave ediyorum. Kafayı takmış RES de RES . Arkadaş senden önce kimse 3 de 1 biz yaptık lafı ile kağıt almadı. Kimse farketmedi bile herkes güneş enerjisi ve elektrik taahhüt işleri nedeni ile ve atilan kaplar nedeni ile gesanci oldu. Benim bildiğim res ile ilgili nahcivan kapi atildi baska yok. Eğer bu kadar ges kap i atilirken sen sadece keko res 3 te 1 dedi diye hisse aldiysan o da senin mallığın. Ama amaç başka. Buradan keko ya yürüyüp onu susturma derdindesin . Bu sekilde gesani olanlarin ve almak isteyenlerin bilgi kaynağını kurutup birde sürekli olumsuzluk pompalayip buradaki birbirinden güç alan gesanbirligini dagitmak istiyorsun çünkü bu forum sayesinde yuklu miktarda ky malı sımsıkı bloke şekilde speke karşı direniyor. Yeniyim acemiyim lafına karnim tok. Bildiğin mikser gibi yaziyorsun. Yazilar acemi degil tam profesyonel işi. Hedefi belirlemiş direk üstüne oynuyorsun. Son sözüm sana Keko hocam . Bunun gibi kötü niyetliler yüzünden küsme. Gerek yok. Senin yolun doğru. Allah yolundan ayırmasın.

Sayfa 149/903 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •