Daha önce kötü niyetlisin demiştim. Simdi iyice emin oldum komprador uşağı spek ajanı kelimesini ilave ediyorum. Kafayı takmış RES de RES . Arkadaş senden önce kimse 3 de 1 biz yaptık lafı ile kağıt almadı. Kimse farketmedi bile herkes güneş enerjisi ve elektrik taahhüt işleri nedeni ile ve atilan kaplar nedeni ile gesanci oldu. Benim bildiğim res ile ilgili nahcivan kapi atildi baska yok. Eğer bu kadar ges kap i atilirken sen sadece keko res 3 te 1 dedi diye hisse aldiysan o da senin mallığın. Ama amaç başka. Buradan keko ya yürüyüp onu susturma derdindesin . Bu sekilde gesani olanlarin ve almak isteyenlerin bilgi kaynağını kurutup birde sürekli olumsuzluk pompalayip buradaki birbirinden güç alan gesanbirligini dagitmak istiyorsun çünkü bu forum sayesinde yuklu miktarda ky malı sımsıkı bloke şekilde speke karşı direniyor. Yeniyim acemiyim lafına karnim tok. Bildiğin mikser gibi yaziyorsun. Yazilar acemi degil tam profesyonel işi. Hedefi belirlemiş direk üstüne oynuyorsun. Son sözüm sana Keko hocam . Bunun gibi kötü niyetliler yüzünden küsme. Gerek yok. Senin yolun doğru. Allah yolundan ayırmasın.