Sayfa 424/1001 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/srkninci/status/...zygZj7voA&s=19
    Bıyıklıya bak sen milletin malına çökecekmiş
    Milliyetçi muhafazakar olarak yetişdim o çevrede doğduğum için. Yıllarcada deli gibi savundum. Bayrak inmez ezan dinmez vs. Sonra bi şekilde olayın farkına varıp geçte olsa uyandım. Sonra gördüm ki bu komunistler ve sosyalistlerinde bizden farkı yok. Biz ne kadar cahilsek onlarda o kadar cahilmiş. Hayal dünyasında yaşıyolar. Özünde hepsi birbirinin aynısı. Boş teneke.

2. Millet olarak en büyük özelliğimiz '' işimizi bilmemiz '' , '' bana dokunmayan bin yaşasın '' , '' kaçma, karışma, çalışma '' gibi tembellik ve bencillik özelliklerimizdir. ATATÜRK , belki düzeltiriz diye övücü sözler söylemiştir ama nafile.

EYT nedir tam bilmeden karşı çıkanlara '' cebinizdeki paranın yarısını bana versene '' veya '' bundan sonra senden vergiyi %50 olarak alacağım '' deseniz ne diyecektir ? Komşunun veya sokaktaki herhangi birinin aracını çizen- tekmeleyen, asansörde yalnızken yazı yazan- çizen, tüküren vb. insanlar ; etraflarında çok sevilen tiplerdir. Ahlak abideleridir.

Bu ülkede faize para koydun, döviz aldın vb. diye müdahale edilirken. borsaya özel yönlendirme yapılması neden hoş karşılanıyor ? Yatırımcı istediği yere kendi isteği doğrultusunda özgürce yatırım yapabilmeli. Yoksa ne konuşsak boş. Şimdi elinde doları olan biri 1 senedir hazineden yakılan parayla baskılanma sonucu zarar ettiğini ileri sürerek dava açabilir mi ? İleri demokrasi olduğumuz için açar ! Yada yetkilerce övüldüğü için borsaya girdim ve şu kadar zarar ettim tazminini diyene ....

3.  Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Milliyetçi muhafazakar olarak yetişdim o çevrede doğduğum için. Yıllarcada deli gibi savundum. Bayrak inmez ezan dinmez vs. Sonra bi şekilde olayın farkına varıp geçte olsa uyandım. Sonra gördüm ki bu komunistler ve sosyalistlerinde bizden farkı yok. Biz ne kadar cahilsek onlarda o kadar cahilmiş. Hayal dünyasında yaşıyolar. Özünde hepsi birbirinin aynısı. Boş teneke.
    Liseyi yatılı okurken ; Ecevit hükümeti gelince okul yönetimi solculara, Demirel hükümeti gelince ülkücülere geçerdi. Aynı sınıfta okuduğum arkadaşım gece saat 2 de tuvaletlerin camından ateş ederek - Koministler okulu taradı - diye gece tüm okulu ayağa dikerdi. Polisler olayı anlar ve nasihat ederek giderdi. Ama öğrenci başkanı bizi sabaha kadar elimizde cam şişeler, taşlar, zincirlerle nöbete dikerdi. Solcular ise hiç böyle bir aldatmaya girmediler. Yıllar sonra her birimiz değişik yerlerde değişik görevlerle karşılaşınca yapılanlara, yaşananlara gülerek neden ülkenin ilerlemediğini konuşur olduk.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Diğerlerini nerede savundum ki?

Nerede 30 50 100 maaş alanları savundum anlamıom ki?

Hepsine karşıyım eyt ye de karşıyım! Bedelliye de affa da hepsine karşıyım dürüst düzgün işinde gücünde çalışan vatandaşı değersizleştiren her şeye karşıyım nesini anlamıyorsunuz?

Ayrıca alın hayrını görün çocuklarınızın gelecek nesillerin sırtından geçinin bir şey yapacak gücü olan yok kimse durduramaz merak etmeyin...

43 yaşında emekli olup üstüne hiç laf da mı duymak istemiyorsunuz bu kadar arsızlığa pes...
    Tüm dünyanın aksine bir ekonomi politikası uyguladık. Şimdi tam tersi bir emeklilik politikası uyguluyoruz. Sonuçların yine başarılı olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Tüm dünyanın aksine bir ekonomi politikası uyguladık. Şimdi tam tersi bir emeklilik politikası uyguluyoruz. Sonuçların yine başarılı olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Vallahi bu konuyu konuşmayacağım artık. Abeylerin zoruna gidiyor. En kral reisci kendileri, düzenin adamı olmuşlar, kendi çocuklarının kardeşleri yeğenlerinin emeği ile yan gelip yatma derdine girmişler.

Bunu söyleyince de, onu niye eleştirmedin bunu niye eleştirmedin diye konu saptırıyorlar. Yahu eleştirdim kardeşim. Eleştirdim. Anadolu çomarı milliyetçi adamım bu halimle çözemedim kalktım ülkemden gittim daha ne edeyim anlamıom ki.

Kendilerine laf gelmesin değil de, LAF SÖYLENİRKEN SIRA GELMESİN istiyorlar.

Yani kendileri de farkında yanlışın ama başka bazı bankamatik meurları 50 milyar aldığı için bunlara da hak olmuş gibi oluyor anladın mı.

Hak abi hak. Helal abi. Yiyin abi afiyet bal şeker.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Diğerlerini nerede savundum ki?

Nerede 30 50 100 maaş alanları savundum anlamıom ki?

Hepsine karşıyım eyt ye de karşıyım! Bedelliye de affa da hepsine karşıyım dürüst düzgün işinde gücünde çalışan vatandaşı değersizleştiren her şeye karşıyım nesini anlamıyorsunuz?

Ayrıca alın hayrını görün çocuklarınızın gelecek nesillerin sırtından geçinin bir şey yapacak gücü olan yok kimse durduramaz merak etmeyin...

43 yaşında emekli olup üstüne hiç laf da mı duymak istemiyorsunuz bu kadar arsızlığa pes...
    Senin kafa gitmiş.Çalışanları değersizleştirenmiş çoluğun çocuğun hakkıymış vs.
    Ben ilkokuldan beridir ağır işlerde dahil çalıştım.Askerlikten önce tam 20 yaşında ssklı oldum.8700 günüm var yani devlete benden bu kadar gün prim yatmış çalmamışız çalışmışız.Sen mutsuz olacaksın diye benim hakkım ne olacak.Vereceği maaş 3850 tl bana ssk sitesinin hesabına göre.Sen şimdi neyin kafasındasın.Bedavadan emekli olma prim felan yatmadan 65 yaşındaoluyor.Hiç prim yatırmayıp adam emekli oluyor bedava hastane kullanıyor neymiş eyt li emekli olmasınmış.Sen git suriyeliye,5 maaş alana,vakıflara,derneklere vs çalış sakın eytliye çalışma.VATANDAŞ KENDİ HALKINA SAHİP ÇIKMAZSA BAŞKASI NE YAPAR.Bunca yıl neredeydin eytde çıktın konuşmaya.Görevde yıpranma diye polis asker 40-45 arası emekli oldu.milletvekili tek dönem geçirip ömür boyu milletvekili emekliliği sürüyor ve bu dediklerim eytlinin en az 2 katı maaş alıyor ve ikramiye alıyor.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Bizim millet populizmi, halk dalkavuklugunu pek sever
    Versin de nereden verirse versin der.
    Nereden veriyor, nasil veriyor, kimin hakkini veriyor hiiic sormaz, sorgulamaz, sira bize geldi, herkes yiyor, biraz da biz yiyelim der.
    Uzumunu ye, bagini sorma ve/veya dovlet mali deniz, yemeyen domuz diyerek kendini rahatlatir ve yoluna devam eder.
    KKM cikinca daha en basinda yuklu TL vardi elimde, bu dupeduz kul hakkina giriyor dedim kendi mantigim ve vicdanimca ve yoluma aylarca PPF ile devam ettim.
    Cogunluk lokum faizi cebine indirirken ben gece rahatca uyudum.
    Bu ulkede en zor islerden biri ulkede yasarken kendini "enayi" hissetmeden "temiz" kalabilmek.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. KREDİ RİSK PRİMİ SON 5 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE
    Bugün ABD'de açıklanan makroekonomik verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), kasımda aylık yüzde 0,1 ve yıllık yüzde 7,1 ile beklenenden az arttı. Almanya'da da yıllık enflasyon kasımda beklentilerle uyumlu şekilde yüzde 10'a geriledi.

Açıklanan veriyle birlikte FED'in enflasyonla mücadelede şahin tavrını yumuşatacağı beklentisiyle Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 493 baz puanla 9 Aralık 2021 tarihinden bu yana gördüğü en düşük seviyeye indi.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...esinde-1712594

Sayfa 424/1001 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •