Originally Posted by
nosfecagri
Diğerlerini nerede savundum ki?
Nerede 30 50 100 maaş alanları savundum anlamıom ki?
Hepsine karşıyım eyt ye de karşıyım! Bedelliye de affa da hepsine karşıyım dürüst düzgün işinde gücünde çalışan vatandaşı değersizleştiren her şeye karşıyım nesini anlamıyorsunuz?
Ayrıca alın hayrını görün çocuklarınızın gelecek nesillerin sırtından geçinin bir şey yapacak gücü olan yok kimse durduramaz merak etmeyin...
43 yaşında emekli olup üstüne hiç laf da mı duymak istemiyorsunuz bu kadar arsızlığa pes...
Senin kafa gitmiş.Çalışanları değersizleştirenmiş çoluğun çocuğun hakkıymış vs.
Ben ilkokuldan beridir ağır işlerde dahil çalıştım.Askerlikten önce tam 20 yaşında ssklı oldum.8700 günüm var yani devlete benden bu kadar gün prim yatmış çalmamışız çalışmışız.Sen mutsuz olacaksın diye benim hakkım ne olacak.Vereceği maaş 3850 tl bana ssk sitesinin hesabına göre.Sen şimdi neyin kafasındasın.Bedavadan emekli olma prim felan yatmadan 65 yaşındaoluyor.Hiç prim yatırmayıp adam emekli oluyor bedava hastane kullanıyor neymiş eyt li emekli olmasınmış.Sen git suriyeliye,5 maaş alana,vakıflara,derneklere vs çalış sakın eytliye çalışma.VATANDAŞ KENDİ HALKINA SAHİP ÇIKMAZSA BAŞKASI NE YAPAR.Bunca yıl neredeydin eytde çıktın konuşmaya.Görevde yıpranma diye polis asker 40-45 arası emekli oldu.milletvekili tek dönem geçirip ömür boyu milletvekili emekliliği sürüyor ve bu dediklerim eytlinin en az 2 katı maaş alıyor ve ikramiye alıyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Yer İmleri