Artan

1,32 10 17:22
145,20 10 17:18
156,20 10 17:20
38,72 10 17:23
198,10 9.99 17:22
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 17:22
14,64 -9.96 17:23
73,90 -8.31 17:23
28,90 -6.77 17:23
142,30 -5.7 17:23
Azalan Hisseler

İşlem

10.923.344.098,75 17:23
7.966.407.722,42 17:23
5.809.080.171,96 17:23
5.595.407.561,00 17:23
5.387.969.674,10 17:23
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Bu Eyt ne kadar dokunmuş sana.Bu hassasiyetini 40 yaşında yıllardır emekli olanlara de bence.Adam işe girdiğindeki kanuna göre emekli edilmemiş hakkı gasp edilmiş şimdi bu hakkı bir şekilde verilmek üzere.Devletten 5 yerden 30-50 milyar herbirinden maaş alanları tek maaşa indirsen eyt yi karşılar.Hiçbir işe yaramayan sadece tabelası olan vakıflar,kuruluşlar var ve herbirinde onlarca kart memurları var.HAKKI OLANIN DEĞİL HAKKI OLMAYANIN ALDIĞINI SORGULA

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Diğerlerini nerede savundum ki?

Nerede 30 50 100 maaş alanları savundum anlamıom ki?

Hepsine karşıyım eyt ye de karşıyım! Bedelliye de affa da hepsine karşıyım dürüst düzgün işinde gücünde çalışan vatandaşı değersizleştiren her şeye karşıyım nesini anlamıyorsunuz?

Ayrıca alın hayrını görün çocuklarınızın gelecek nesillerin sırtından geçinin bir şey yapacak gücü olan yok kimse durduramaz merak etmeyin...

43 yaşında emekli olup üstüne hiç laf da mı duymak istemiyorsunuz bu kadar arsızlığa pes...

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Hepsine karşıyım eyt ye de karşıyım! Bedelliye de affa da hepsine karşıyım dürüst düzgün işinde gücünde çalışan vatandaşı değersizleştiren her şeye karşıyım nesini anlamıyorsunuz?

Ayrıca alın hayrını görün çocuklarınızın gelecek nesillerin sırtından geçinin bir şey yapacak gücü olan yok kimse durduramaz merak etmeyin...

43 yaşında emekli olup üstüne hiç laf da mı duymak istemiyorsunuz bu kadar arsızlığa pes...
    Tüm dünyanın aksine bir ekonomi politikası uyguladık. Şimdi tam tersi bir emeklilik politikası uyguluyoruz. Sonuçların yine başarılı olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Tüm dünyanın aksine bir ekonomi politikası uyguladık. Şimdi tam tersi bir emeklilik politikası uyguluyoruz. Sonuçların yine başarılı olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Vallahi bu konuyu konuşmayacağım artık. Abeylerin zoruna gidiyor. En kral reisci kendileri, düzenin adamı olmuşlar, kendi çocuklarının kardeşleri yeğenlerinin emeği ile yan gelip yatma derdine girmişler.

Bunu söyleyince de, onu niye eleştirmedin bunu niye eleştirmedin diye konu saptırıyorlar. Yahu eleştirdim kardeşim. Eleştirdim. Anadolu çomarı milliyetçi adamım bu halimle çözemedim kalktım ülkemden gittim daha ne edeyim anlamıom ki.

Kendilerine laf gelmesin değil de, LAF SÖYLENİRKEN SIRA GELMESİN istiyorlar.

Yani kendileri de farkında yanlışın ama başka bazı bankamatik meurları 50 milyar aldığı için bunlara da hak olmuş gibi oluyor anladın mı.

Hak abi hak. Helal abi. Yiyin abi afiyet bal şeker.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vallahi bu konuyu konuşmayacağım artık. Abeylerin zoruna gidiyor. En kral reisci kendileri, düzenin adamı olmuşlar, kendi çocuklarının kardeşleri yeğenlerinin emeği ile yan gelip yatma derdine girmişler.

Bunu söyleyince de, onu niye eleştirmedin bunu niye eleştirmedin diye konu saptırıyorlar. Yahu eleştirdim kardeşim. Eleştirdim. Anadolu çomarı milliyetçi adamım bu halimle çözemedim kalktım ülkemden gittim daha ne edeyim anlamıom ki.

Kendilerine laf gelmesin değil de, LAF SÖYLENİRKEN SIRA GELMESİN istiyorlar.

Yani kendileri de farkında yanlışın ama başka bazı bankamatik meurları 50 milyar aldığı için bunlara da hak olmuş gibi oluyor anladın mı.

Hak abi hak. Helal abi. Yiyin abi afiyet bal şeker.
    hocam hiç kendini yorma enerjini harcama.

ben de forumun SGK emeklilik topiğinde yazıyorum tarzını çok beğendiğim sn. cautionary dahil olmak üzere bu konuda devlete anlamsız bir güven var.

benim iddiam çok daha marjinal.

devlet prim yatırıp yatırmadığından da bağımsız olarak herkese belli bir yaşa gelince maaş verecek.

adı emekli maaşı olmazsa, emekli olamama maaşı olacak ama o paralar verilecek.

ha prim yatırana 100 dolar fazla verir, memura onunda üstüne 100 dolar verir vs.

bugünkü gibi 1 e 4 falan fark olmayacak.

prim yatırmayan asgari ücretin 100 dolar altı, devlet memuru asgari ücretin 100 dolar üstü, beyaz yaka asgari civarı vb.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Senin kafa gitmiş.Çalışanları değersizleştirenmiş çoluğun çocuğun hakkıymış vs.
    Ben ilkokuldan beridir ağır işlerde dahil çalıştım.Askerlikten önce tam 20 yaşında ssklı oldum.8700 günüm var yani devlete benden bu kadar gün prim yatmış çalmamışız çalışmışız.Sen mutsuz olacaksın diye benim hakkım ne olacak.Vereceği maaş 3850 tl bana ssk sitesinin hesabına göre.Sen şimdi neyin kafasındasın.Bedavadan emekli olma prim felan yatmadan 65 yaşındaoluyor.Hiç prim yatırmayıp adam emekli oluyor bedava hastane kullanıyor neymiş eyt li emekli olmasınmış.Sen git suriyeliye,5 maaş alana,vakıflara,derneklere vs çalış sakın eytliye çalışma.VATANDAŞ KENDİ HALKINA SAHİP ÇIKMAZSA BAŞKASI NE YAPAR.Bunca yıl neredeydin eytde çıktın konuşmaya.Görevde yıpranma diye polis asker 40-45 arası emekli oldu.milletvekili tek dönem geçirip ömür boyu milletvekili emekliliği sürüyor ve bu dediklerim eytlinin en az 2 katı maaş alıyor ve ikramiye alıyor.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •