Sayfa 65/256 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 513 - 520 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. 17.043 bekleyen var tavanda,,gap bıraktı aşağıda buda pek hoş olmadı..ana alıcı iş gıbı duruyor..sert hareketlerı sevmesemde ,,hısselerı bırakmaya nıyetım yok...!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. 53 bin lot bekleyen..artıyor sürekli..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3. muhakkak bır yerden düzeltme gelecek,,umalımda sert olmasın bu düzeltme..aslında doğru mantık kademelı olarak her tavanda,, maksımum portfoyun yuzde ellısıne kadar malı vermek olur..böylece düzeltme esnasında malıyet düşürme şansımız olur..gıdersede en kotu eldekı yuzde ellıyle devam ederız..herkes kararını kendı vermelı,,ama nıhaı hedef bellı yuklu bır bedelsız ıle 1000 tl lerde bolunme ıhtımalı yuksek..hayırlısı..

ben muhtemelen yuzde ellıye kadar her tavanda çıkış yapacagım kademelı olarak ,,..herkes kendı açısından doğru kararı vermeye çalışmalı..şuan nasılkı kuvvetlı pozıtıf duruyorsak ıkı tabanda negatıf düşünceler artar..işin psıkolojık yonu onemlı..hıc kımse en zırvede satıp en dıpte alamaz malum..
    Son düzenleme : kwon3; 14-12-2022 saat: 11:18.

4. tek fiyat gelme kriteri nedir? niye gelsn

5. tek fiyat gelince emirler toplanip ortalama mi alinir? nasil isliyor?

6.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bende o zaman girmeyeyim
    Saygılar
    halka arzlar kaybettirmedi

7. tahtayı denız bozdu..malesef..çok daha yukarılarda düzeltme gelecegıne buralardan gelmesı ıyıdır..magduriyet fazla olmaz en azından,,

8. malıyetı yukseek olanlar yınede dıkkat etsın,,hısse asansore bağlayabılır..

Sayfa 65/256 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •