Sayfa 310/1011 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Akşam pazarını bekleyeceğim, millet kredi limitini muhtemelen doldurmuştur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Listede ucuz olarak Kardemir, AEFES, PETKM gözüküyor bence. Bira işi sakat olduğundan geri kalmış, Kardemirde de demir işinde problem var diye almamışlar muhtemelen. Petkim marjları düştü deniyor.

THYAO önceki dolar zirvesini nerede ise 2 ye katlamış.

BIMAS eskiden tek tabanca idi A101 ve SOK mağaza sayısında ona yaklaştı, yoksa piyasa değeri cirosu kadar oluyordu eskiden.

Bankalar ekonomik konjektürü ve riski yansıtıyor, Telekomlar alım gücünün düşmesi ve büyük firmaların alternatif servis sağlayıcı vs bulması ile düşük gibi.

bildigim kadarıyla A101 sube sayısında uzun suredır onde goturuyor, içlerinde en yaygın olanı o, ama ciro bimde galiba. şok bunlara yaklasamıyor,

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Listede ucuz olarak Kardemir, AEFES, PETKM gözüküyor bence. Bira işi sakat olduğundan geri kalmış, Kardemirde de demir işinde problem var diye almamışlar muhtemelen. Petkim marjları düştü deniyor.

THYAO önceki dolar zirvesini nerede ise 2 ye katlamış.

BIMAS eskiden tek tabanca idi A101 ve SOK mağaza sayısında ona yaklaştı, yoksa piyasa değeri cirosu kadar oluyordu eskiden.

Bankalar ekonomik konjektürü ve riski yansıtıyor, Telekomlar alım gücünün düşmesi ve büyük firmaların alternatif servis sağlayıcı vs bulması ile düşük gibi.
    sokm grafiğini beğeniyorum .. halka arzdan temmuz 2022 ye kadar konsolide olmuş sayıyorum .. sonra bir hareket başlatmış .. üçgenimsi bir yapıyı bugün yukarı kırdı .. portfoyde perakende olarak onu seçtim .. temel analiz nasıldır bilmiyorum anlamamda zaten ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. SOKM dükkanları ortalama olarak BIMAS'dan daha küçük gibi. BIMAS çok mağazası ve m2 olarak büyük, çalışanlara sorduğumda ücretler de daha dolgun diye biliyorum. Sokaklarda sarı SOKM triportörleri var, zor zamanda normalde daha iyi satış yapması lazım.

Ülker ürünlerini destekleyeceğim derken belki kar kalmıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. İmamoğlu davası yine ertelenir

6. Euro bölgesi sanayi üretimi -2

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İmamoğlu davası yine ertelenir
    Kesin erteleme gelecek.

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İmamoğlu davası yine ertelenir
    Millet ittifakının adayı açıklanmadan karar çıkmayabilir yada İmamoğlu ihtimalini kaldırmak için ceza verebilirler. Hem İstanbul'u alırlar oradaki muslukta açılmış olur. Tarikatlar cemaatler de rahatlar böylece.

Sayfa 310/1011 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •