Sayfa 360/1011 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Viop XLVI

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bende bu kdr din yeter diyorum, yeter millete bu kdr işkence, dinler kapatılsın komple
    din neden yasaklanıyor mantık ne burada ?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    orada dur işte.. çok şey anlatırım ama
    .forum elden gider.
    Durdum zaten benimki olmayacak dua, ama dinleri yasaklıycam diyen bi aday çıksa %8 9 oy rahat alır.

3.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bende bu kdr din yeter diyorum, yeter millete bu kdr işkence, dinler kapatılsın komple
    provokatörsün anlaşılan ama eğitimini eksik almışın , tarih boyunca dini kapatmaya çalışan devletler olmuş ama hiç birisi başarılı olamamış

önemli olan islamcı ile laik dünyayı benimseyen insanların birlikte nasıl huzurlu bir şekilde yaşayacağına kafa yormaktır
    Halk bunu büyük ölçüde başarıyor ama her iki tarafın siyasetçileri rahat bırakmıyorlar insanları

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    din neden yasaklanıyor mantık ne burada ?
    1788 fransız ihtilali ve sonrası avrupanın sıçrayışı. Dünyaya kök söktüren Türklerden süt dökmüş aslana dönmüş bir millete yol açması olabilir

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    1788 fransız ihtilali ve sonrası avrupanın sıçrayışı. Dünyaya kök söktüren Türklerden süt dökmüş aslana dönmüş bir millete yol açması olabilir
    bunun sebebi din veya dinsizlik değilde çalışmak olabilir mi çünkü dinle hiç bir alakası yok bu sıçrayışın

osmanlı da dinle sıçramıştı en başta ona bakarsan

6.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Tarih dersine de bedenci geldiği belli

7. Bademlerin bu kararı satın almaları lazımdı ama yine ters köşe yaptılar. Akşama fırçayı yiyince yarin alırlar. Insallah))

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ankarada 10 tane branş hastanesi vardı.. istedigime giderdim.Sehir has. açılacak diye diğerleri pasifize edildi..sıkıntı var..
    60 yaşında spor yaptım Bilkent şehir hst.de.

Önceki hastaneler 3 tane sıkıntın varsa aynı tek bir binada işlem yapıyordun.

Burada binalar her bir branşa teslim yada iki branşa lakin tek blokda 3 blok var a,b,c, geçişler var.

Yaşlılar bayağı yürüyor.

Hastaneler arası elektrikli dolmuş var.

diyelimki tekerlekli sandelye aldın tekrar aynı yere bırakmakda sorun skoterlar gibi yapsalar ya.

Her hastanede kan alma olduğundan ve tek branş olduğundan şuanda rahat

Kantinler ateş pahası 50cc su 3,5 TL arada su ve çerez matikleri var.

Köfte ekmek 70/80 TL.

Aç dolandım çıkışda Yusuf da yedim 55 TL.Kola da beleşdi.Bebelere verdim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 360/1011 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •