Sayfa 651/993 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kararı veren hakimi ileride fetöcü ilan etmezlerse ben bir şey bilmiyorum..
    İmamoğlu , Cumhurbaşkanı adayı olamıyor.
    Yerine Kılıştaroğlu aday olursa, bu iş kime yarar?
    Kim mağdur , kim kazançlı çıkacak tartışılır.

2. Siyasetin bir de bize gösterilmeyen yüzü var.Bize vergini ver,askerliğini yap,sandıktan sandığa reyini ver gerisine senin aklın yetmez diyorlar.
    İzin verirseniz tahminimi yazayım.,
    Bu yargı hamlesi ile Altılı masanın CB adayı seçiminde elini rahatlattılar. İmamoğlu nu da CHP nin başına hazırlan dediler.

Bunlar tiyatro ,mizansen,imamoğlu cumhuraşkanı olalı çok oldu.Yoksa sen beylikdüzü belediye başkanı olacaksın ,reisin binali adına oy istediği bir kampanyada chp gibi seçim özürlü partinin tek hatasız bir seçim kampanyası ile 3 ayda ilk seçimde yeneceksin ikincisinde 800 bin fark atacaksın)))))))) İmamoğlu seçileli çok oldu,zamanında reise yapıldığı gibi güzel bir hikaye eşliğinde hepimizi mutlu ederek bir seçim kazanmaya kazanır da bizim için çok da bir şey değişmez.Memleket zaten iflas etmiş ,kim nasıl düzeltecek ki,gelecek yıl tüm dünya ile beraber biz de büyük buhranı yaşarız.Gerçi yaşamaya başladık da neyse.Ben siyasete falan inanmıyorum,bana tiyatro gibi geliyor.Yönetenler başka gördüklerimiz başka,bize de oy veriyormuşuz seçiyormuşuz olayların müsebbibi aslında bizmişiz duygusu yaşatıyorlar o kadar.

Yahu bu imamoğlunun seçiminde chp nin kadroları avukatları aslanlar gibi sandığa sayıma falan sahip çıktılar kuş uçurmadılar.Yahu madem böyle sandığa sahip çıkma gücünüz vardı mansurun elinden ankara belediye başkanlığı alınırken nerdeydiniz,muharrem ince nin seçiminde atı alanın üsküdara geçmesine neden izin verdiniz,ince o akşam nereye kayboldu.Hep boş işler.Gözüken o ki reis gidici de gelenler de olayı çok değiştirmez,makyaj olarak belli konularda düzelmeler olur ama ana konularda asıl kararları biz veririz diyemiyorum maalesef.

ABD Merkez Bankası(Fed), maksimum faiz oranını %4,50 seviyesine yükseltti (Beklenti %4,50, Önceki %4,00)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fed: Faiz artırım patikası 2023 yılında devam edecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    2023 faiz oranını %5.1'e çekti.

TR faiz oranı %9

takdir yatırımcıların.

Sayfa 651/993 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri