Arama sonucu : 4816 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by civilinvestor Yazıyı Oku
    Bir ilave ben yapayım. Hisse geri alımı ile ilgili gelen soruya cevap olarak dolaşımdaki lot sayısını azaltmanın olumlu olmayacağını söyledi cevdet bey bu yüzden geri alıma sıcak bakılmıyor.

Bir de ges projeleri kurulumu yapılırken yerli tedarikçi mi yabancı tedarikçi mi hangisi daha mantıklı gibi bir soru gelmişti ancak cevabını dinleyememiştim maalesef, hatırlayan varsa yazabilir.
    Ilave icin tesekkurler. GES tedarikcisine yabanci olur diye cevap verdi Cevdet Bey.

2. açıkçasını söylemek gerekirse benim için şu dönemde önemli olan 2023 finansallarına etki edecek satın alma, beni heyecanlandıran, hayal ettiren şey düne dair bu söylemdi...

3.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    açıkçasını söylemek gerekirse benim için şu dönemde önemli olan 2023 finansallarına etki edecek satın alma, beni heyecanlandıran, hayal ettiren şey düne dair bu söylemdi...
    arkadaşlar az önce şirketle tekrar görüştüm, yanlış bilgilendirme olmasın diye buraya da yazayım. satın alma olayı benim anladığım gibi değilmiş, cevdet bey bu opsiyonun masada olduğunu belirtmek için böyle dediğini belirtti, yani somut bir gelişme yok o konuda. avrupadaki santralin( eğer olursa) yenilenebilir santral olacağını, diğer coğrafyalarda da iş kovaladıklarını belirtti...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •