Originally Posted by
Germiyan
Şuna inanıyorum , yıllardır ana akım tv ekranlarına bazı kişilerin çıkmasına izin verdiler sebebi insanların ufkunu iyice daraltmak başarılı oldular da
Ersan Şen örneğinden gidelim , ilk sıralar tv ekranlarına çıktığın da kendisine siyasi bir soru sorulduğun da aynen şunu söyledi
ben siyasetçi değilim bana bu tür şeyler sormayın , hukuk sorun cevaplayım dedi , yeminle böyle ,kelime kelime hatırlıyorum
sonra ne oldu da bu kişi suriye siyaseti konusun da yorum yapmaya başladı ?
Bence sebebi Abdulkadir Selviden , cevizoğluna ,cem küçükten zafer şahine ,mete yararı vs yorumlarını izleyenler absürt karşılamasın diye Ersan şen gibi insanları kullandılar , şimdi yine öyle Bedri Baykam CNNTürkte her konuda ahkam kesiyor
iyi de kardeşim seni geçmişte bıçakladılar kendini niye kullandırıyorsun altı üstü tv ye çıkayım diye bu nasıl bir egodur
Hülasa durum böyle olunca vatandaş iyice dar kalıplara haps oldu özellikle muhafazakar anadolu şehirlerinde
Hakikati tam anlamı bilen ortaya çıkıp da kendini yakmaz bence. Fatih bilmem kim şeyhine gitmiş ama o kapıya çıkmamış, kabul etmemiş, sen işini yap bu konulara girme demiş diye hikaye hatırlıyorum. Siyasetçinin evrensel bilgisi sıradan cahil kişiden çok fazla değildir muhtemelen. Cahil de kendini siyasetçide gördüğü için seviyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri