Sayfa 255/651 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 5207 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Dolar/Bankacılık endeksi...
    Eylüldeki operasyon seviyesine dolar bazlı yaklaştık, bakalım kırabilecek mi?

Halk dolar bazlı...
    Çok fırın ekmek yemesi lazım, güya çıkıyoruz, öyle düşmüşüz ki dolar bazında çıkış daha yok gibi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yaw cevabını bildiğin soruları sormaya bayılıyosun kurt ..

ben söyliyeyim onun yerine.. tavan olmaz 3.5 ..kağıt 35.5 olsa da ..illa 3.5 da 3.5
    bahriyeli çözmüş beni
    yalnız atladığınız bir şey var arkadaşlar benim derdim bu hisseye yatırım yapanlarla değil
    umarım herkesin gönlünce tavan tavan giderde yıllardır bekleyenler kazanır
    lakin bu mendebura ve endeksin bu şişkin haline zerre güvenim yok
    isterse fizana gitsin burdan 1 lot bile almam
    ne zaman tıpış tıpış 3,5 a gelir ordan alırım
    ha şunu da söyleyeyim bu güne kadar yapılanların asla telafisi olamaz
    bu hisse yatırımcılarından özür dileyip herkesin zararını karşılayıp cehennemin dibine atılmalı
    borsada yeri olmamalı

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tam tavan yabtıya artık ölsekte gamlanmayız ama çok naz yabtı kerata
    Yeni sorumu sorayım pozitif abiye
    Kaç tavan serisi çektirirler pozitif abi
    o kadar umutlanma bunların ciğerini bilirim
    atıyorum yarın endeks dönerse en önden bu taban olur
    o riski göze alıyorsanız buyrun tavan tavan gidin bakalım

Öncelikle Sayın Soula ve Sayın Berkimcansa beyefendi duruşları ve kalender kişilikleri için ne denli teşekkür etsem azdır.Ben Halkbankası hissesinin sıradan küçük yatırımcısı olarak bu değerlendirmeyi yapmaya hakkım var diye düşünüyorum,sağolsunlar.

Daha önce,Medya holding ve Golds hisselerinde talihsiz günlerim oldu.Buna rağmen güçlü durmaya gayret ettim.Halkbankası hissesi ise ülkemin nadide hissesidir.
    Halkbankasının tarihini googledan araştırabilir siniz? Kadere kısmete inanıyorsanız ben 3 yıl önce bu hisseyi aldım nasibimde bu varmış,başka bir kardeşim bugün aldı kısmetinde yarın ne olacak bilemeyiz derim..

Bu güne kadar zaman zaman moral verici düşünceleri için bazı yol arkadaşlarıma,kardeşlerime Allah razı olsun diliyorum.Benim 1 TL param varsa Rabbim önce sağlık sonra gönüllerinden ne geçiyorsa nasip eylesin.

YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Öncelikle Sayın Soula ve Sayın Berkimcansa beyefendi duruşları ve kalender kişilikleri için ne denli teşekkür etsem azdır.Ben Halkbankası hissesinin sıradan küçük yatırımcısı olarak bu değerlendirmeyi yapmaya hakkım var diye düşünüyorum,sağolsunlar.

Daha önce,Medya holding ve Golds hisselerinde talihsiz günlerim oldu.Buna rağmen güçlü durmaya gayret ettim.Halkbankası hissesi ise ülkemin nadide hissesidir.
    Halkbankasının tarihini googledan araştırabilir siniz? Kadere kısmete inanıyorsanız ben 3 yıl önce bu hisseyi aldım nasibimde bu varmış,başka bir kardeşim bugün aldı kısmetinde yarın ne olacak bilemeyiz derim..

Bu güne kadar zaman zaman moral verici düşünceleri için bazı yol arkadaşlarıma,kardeşlerime Allah razı olsun diliyorum.Benim 1 TL param varsa Rabbim önce sağlık sonra gönüllerinden ne geçiyorsa nasip eylesin.

YTD
    Bu kadar güzel dileklere ancak amin denir. Herkes kazansın, sağlıklı ve mutlu yemeyi nasip etsin.
    Sağlıcakla kalın.

M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku

YTD
    @ozannn kardeş, teşekkür ederim bu güzel dileklerine katılmamak mümkün değil ben HALKB ları erken sattım artık alacağımı da düşünmüyorum, umarım sizler kazanırsınız! bende bir METAL mağduruyum ,ama ilginç olan o dönemde adı METYO idi yanlışlıkla METRO yerine tahtayı çizmiştim, başımda bekleyip de işinin başına git der gibi gözlerimin içine bakan o Müdürden oldu!
    böyle bir yanlış yapma olasılığım aslında çok düşüktür,

Teşekkürler Sayin Mr.Sun, teşekkürler Sn.Berkimcans.İyi geceler diliyorum.Grşmk üzere.YTD

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Millet nerdeyse reverans yaparak konuşuyor iltifatlar uçuşuyor
    Bu topiğn ayarını bozan agha la benmişim demekki ..
    Hep hergelelik

Sayfa 255/651 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •