Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
Öncelikle Sayın Soula ve Sayın Berkimcansa beyefendi duruşları ve kalender kişilikleri için ne denli teşekkür etsem azdır.Ben Halkbankası hissesinin sıradan küçük yatırımcısı olarak bu değerlendirmeyi yapmaya hakkım var diye düşünüyorum,sağolsunlar.

Daha önce,Medya holding ve Golds hisselerinde talihsiz günlerim oldu.Buna rağmen güçlü durmaya gayret ettim.Halkbankası hissesi ise ülkemin nadide hissesidir.
Halkbankasının tarihini googledan araştırabilir siniz? Kadere kısmete inanıyorsanız ben 3 yıl önce bu hisseyi aldım nasibimde bu varmış,başka bir kardeşim bugün aldı kısmetinde yarın ne olacak bilemeyiz derim..

Bu güne kadar zaman zaman moral verici düşünceleri için bazı yol arkadaşlarıma,kardeşlerime Allah razı olsun diliyorum.Benim 1 TL param varsa Rabbim önce sağlık sonra gönüllerinden ne geçiyorsa nasip eylesin.

YTD
Bu kadar güzel dileklere ancak amin denir. Herkes kazansın, sağlıklı ve mutlu yemeyi nasip etsin.
Sağlıcakla kalın.

M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.