Sayfa 7/246 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 49 - 56 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Birde pc karşısında otur otur nereye kadar. İnsan oturdu mu kalıyor hareketsizlesiyor. Kendimi bağlamıyorum ekran karşısına o kadar.

Bol kazanclar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Telefondan hiç zor olmuyor. Her yerden anında bakabiliyorum grafiklere. Pratik. Mesela şu an yemek yiyorum ve bu mesajı yazıyorum telden.

Laptop bana hantal geliyor.. Viop grafikleri için laptop kullanıyordum. Çünkü mt4 de bist30 yok. Ama viopta da işlem yapmıyorum. Şu an grafiklere full telden bakıyorum.

Telde ki mt4 un zevki başka. Aynı zevki pc den alamıyorum ben.
    Ben telefonu sadece dışardaysam ve ölüm kalım meselesiyse kullanıyorum. Ama analiz falan yapamıyorum, sadece üstünkörü kararlar verebiliyorum.

PC karşısında hep oturmaya gelince - sonuna kadar haklısınız. Çoğu kayıplarımı PC karşısında fazla oturduğum zamanlarda yaşadım. Süre ne kadar azaldıysa karlılık oranım o derece arttı. Ters orantı var yani. İnsan psikolojisine ters heralde o kadar adrenalin (hop inen hop kalkan paritelere atıfta bulunuyorum)

Selamlar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Merhaba,

Paritede satış baskısı var, bu gizlenemeyecek bişey (D1 Grafik).

Haftalık ve Aylık grafiklerde ALIM baskısı olduğu ise unutulmmalı. Yani ELON MUSK alım tarafında

Ben stratejime bağlı kalmak adına satış BIAS 'lı olacam şartlar değişene kadar. Eve gelirken düzgün bir pozisyon gördüm, 70 PİP risk edecek şekilde Bekleyen Satış Emri yerleştirdim. Ve, ben eve gelene kadar devreye girmiş, şu an eksideyim. Keşke 70 değil de 50 PİP falan risk etseydim.

Hedef olark net bişey diyemem, gözüme ilk çarpan aşağıdaki talep bölgesi (kırmızı bölge). Normal şartlarda düşüşün oraya kadar devam etmesi gerekir. Ben yine de 70 PİP üzerine olan her pozisitf sonuca fitim

Saygılar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Merhaba,

Ben stratejime bağlı kalmak adına satış BIAS 'lı olacam şartlar değişene kadar. Eve gelirken düzgün bir pozisyon gördüm, 70 PİP risk edecek şekilde Bekleyen Satış Emri yerleştirdim. Ve, ben eve gelene kadar devreye girmiş, şu an eksideyim.
    İşlem kabak tadı verdiği için, hafta sonuna işlemle girmek istemediğim için ve Londra Mesaisi bitmek üzere olduğu için işlemi +18 PİP ile kapadım. (70 PİP risk edip +18 PİP ile işlemden çıkmak ne kadar mantıklı..tartışılabilir )

Pazartesi yine makul bir yer bulup katılırım trend inşallah.

Saygılar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    TESLA 'dan CANLI Yayında bir GiveAway var....belki bakmak isteyen vardır.

Güya 2 'ye katlıyorlarmış hemen BTC miktarınızı..

Elon Musk 'ın kendisi konuşuyor - yalan dolan değildir heralde

https://www.youtube.com/watch?v=ds2t...hannel=TeslaUS

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    5- Haftasonları oyunlarla ilgili şeyler paylaşabilirim. (Oynadığım 2 tane oyun var: World of Tanks, Euro Truck Simulator)
    Oyuna önümüzdeki günlerde ÇİN Tankları gelecek. Bu zamana kadar oyuna gelen tanklardan baya farklı olarak (gerçek hayata geçirilmemiş, sadece proje aşamasında kalmış bir tank projesi) tankın arka kısmında savaşın kritik anlarında hızlı şekilde pozisyon değiştirmesi amacıyla JET Hızlandırıcılar bulunuyor. Bu tarz tanklar imal etme fikri aslında Ruslara ait ve prototip üretmişler bile. Ancak pek de verim alamamışlar. Çin ile Rusya zaten gerek coğrafi gerekse siyası anlamda iki yakın ülke diye düşünürsek, aynı askeri hamlelerinin olması pek de mantıksız değil.

Oyunda, geliştiriciler proje aşamasındaki bir tankı seçerek, zaman içinde geliştirildiğini varsayarak üst modellerini de tasarlamışlar. Şimdilik (en azından oyunda) gayet etkili oldukları görülüyor. Ruslar bu tarz şeyleri nasıl düşünüyorlar anlamış değilim

Seviye 8 - BZ-176 (Herhangi prototip üretilmedi): "In the 1960s, amid strained relations with the Soviet Union, China came up with the concept of a "border defence force". The main firepower of this formation was to be units with "border cover tanks" in service. To reduce the overall height, the vehicle was designed with a roof raised above the gun. In addition, the tank was to be fitted with twin tracks and rocket boosters. Theoretically, due to their high power-to-weight ratio, these would have achieved good mobility and cross-country capability. The project was abandoned in 1978 and no prototypes were built."

Yeni gelecek bu tanklar için puan biriktirmeye başladım bile.... savaş sonrası Hatıra Resmi :

İyi geceler

Bugün birkaç yazi okudum.. Bugun dedigim Pazar

Hayvan türlerinin neslinin tükenmesi, Afrika da küresel ısınmanın neden olduğu kuraklığa bağlı hayvan ölümleri, yetersiz beslenmeden dolayı çocuk ölümleri.. İç karartıcı degildi.. Olan biten gerçeği yansıtan haber yazılarıydı. Birkac tane de bilimsel gelişmelerden guzel haberler..

Sonra düşündüm insanlar neden birbirleriyle savaşıyorlar zaten sonumuz yaklasmakta.. Şu kalan zamanımızı da kardeşçe yaşasak..

Kimle savaşıyorlar, ne için gelistiriyorlar bu silahları..

Size bir eleştiri değil. Silahları görünce aklıma bunlar geliyor sadece paylaşmak istedim.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    İyi geceler

Bugün birkaç yazi okudum.. Bugun dedigim Pazar

Hayvan türlerinin neslinin tükenmesi, Afrika da küresel ısınmanın neden olduğu kuraklığa bağlı hayvan ölümleri, yetersiz beslenmeden dolayı çocuk ölümleri.. İç karartıcı degildi.. Olan biten gerçeği yansıtan haber yazılarıydı. Birkac tane de bilimsel gelişmelerden guzel haberler..

Sonra düşündüm insanlar neden birbirleriyle savaşıyorlar zaten sonumuz yaklasmakta.. Şu kalan zamanımızı da kardeşçe yaşasak..

Kimle savaşıyorlar, ne için gelistiriyorlar bu silahları..

Size bir eleştiri değil. Silahları görünce aklıma bunlar geliyor sadece paylaşmak istedim.
    İyi ki tabağı boş geri getirmeyin dedim...

O bahsettikleriniz (hayvan türlerinin neslinin tükenmesi, Afrika'da küresel ısınmanın neden olduğu kuraklığa bağlı hayvan ölümleri, yetersiz beslenmeden dolayı çocuk ölümleri...) ilk bakışta kötü gibi gözüküyor (evet). Ama bunların dünyanın en başından beri olagelen şeyler olduğu detayını kaçırıyorsunuz. Bugüne gelene kadar bissürü hayvan türü değişen koşullara ayak uyduramayıp nesli tükenerek ortadan kayboldu. Küresel ısınma geçmişte de oldu. Eğer bu konuda araştırma yapacak olursanız dünyanın benzer evrelerden geçmişte de geçmiş olduğunu göreceksiniz. Yani değişen ya da kötüleşen bir şey yok. Doğa normal ritminde ilerliyor ve biz de buna "adapte olmak" zorundayız. Tamamen "survival of the fittest" durumu. Bunu dramatize etmek zaman kaybından başka bir şey değil. Greenpeace 'e bağıta bulunarak engellenecek bir şey de değil bu. Bunun tek çaresi eğitimli yeni nesillerin yetişmesi ve onların içinden bilim adamlarının çıkması.

Savaşlara gelince - bu konu içinde bir çok paradoks barındırıyor. Savaşlar olmasa barış da olmaz. "Ying Yang" gibi düşünün. İkisi birbirini tamamlayan şeyler. Biri olmazsa diğeri de olmaz!

İnsan terbiyesi özünde (bence) Ödül ve Korku Dengesinin iyi ayarlanmasıyla mümkün. Olabildiğince basit ölçekli bir örnekle ele alacak olursak:

* Küçük bir çocuk düşünün ki her başarısında kendisine ödüller verilip, kusurlu hareketlerinde herhangi yaptırım uygulanmıyor. Bu çocuğun büyüdüğünde kimse hayata hazır olduğunu iddia edemez. Çünkü doğa, hayat, tanrı (ya da her ne derseniz) üzerine düşeni yapmayanı gözünün yaşına bakmadan cezalandırıyor.

* Aynı çocuğu tam zıt durumda düşünün. Başarıları görmezden gelinip, kusurlu hareketlerinde istisnasız cezalandırılan. Bu çocuk da haliyle travmaların gölgesinde büyüyecek, belki de Şartlandırılmış Başarısızlığın pençesinde tüm ömrünü geçirecek.

Sonuç olarak iddia edilebilir ki: bir çocuğu yetiştirirken Ödül ve Ceza Dengesi iyi ayarlandığı takdirde, çocuk hayata en uygun şekilde yetişir.

Bütün bunlardan yola çıkacak olursak ve dünyayı dev bir çocuk parkı gibi düşünürsek, ve bu çocuklardan azımsanmayacak kadarı yaramaz çocuklar ise. Siz sadece Polyanna olarak ve etrafa güller dağıtarak bir şeyleri düzeltemezsiniz. Gereken durumlarda kusurlu davranışlara "höyyt" demeniz gerekir. Ayrıca yaramaz çocuğun cezalandırılmaması uslu çocuğun da "demek ki yaramazlık yapsam değişen bir şey yok" şeklinde düşüncesinin değişmesine, terbiyesinin tahrif olmasına neden olur.

Binaenaleyh Barış kadar savaş da gerekli ve hayatın gerçeği. Tek önemli olan şey tarafımızı iyiden mi kötüden mi yana seçtiğimiz.

Tankları küçük çocuklar ölmesin diye kötü insanları uzak tutan makineler olarak düşünün

Ayrıca o oyunda insanları öldürmüyoruz, diğer tankları vuruyoruz. Bence çok masum

Selamlar olsun

Hayırdır işten mi ayrıldınız da o saatte uyumadınız?

Sayfa 7/246 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •