Sayfa 393/505 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Bilmiyorum ben de dahil miyim bahsedilen ama çapiniz yeter falan yakışmaz hisse.net forumuna. Murat in tipini bile merak edip bakmadım. Vardır belki de bir seklimiz görelim boyumuzu. Girdiğim çıktığım yerler bellidir. Bu zimbirtiya ilk girişim bakalım çıkışımız ne olacak?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Mecazi manada öyle bir söz sarfettim ( cümledeki sizin çapınız yetmez kısmı tamamen ky türündeki yatırımcı profili ) argo degilde eski sokak ağzı diyelim, hakaret yada küfür anlamında kast etmedim inanın , güç , beceri , yetenek , vasıf manasında aslında demek istemiştim .

Ayrıca piyasalarda hatrı sayılır deneyim ve bilgiye sahibim , muhtemelen düzey 2/3 lisansı alırdım basvuru yapsam

Saygılar anlayısınız için .

3. 17.5 da malımın % 1 kadarını vermem gerekiyor, okul taksidi var veledin.

Umarım 20'nin altından yerine tekrar koyarım.

Düşeni yine kırdı tahta, 14.50 geçildiği an 17.50 de durur ve bu flama daha, gibi gördüm tekniği

Hayaller Paris

Tutarsa analiz, plaket isterim forumdan

Tutmazsa analiz, zaten hiç tuttlmadi ki deyip geçiniz))
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Güler Holdıng Artık çok tehlikelı rakamlara geldı bence, sert duzeltmeleri gelebilir. Geçmişinde çok buyuk sıkıntılar yaşatmış yatırımcısına.. Belkı gulerden yapılacak çıkışlar rtalbe yarayabılır. cunku grubun hem pardusu hemde gulerı çok fıyatlandı, bır tek fıyatlanmayan rtalb kaldı. bunların duzeltmesı bıze yarar mı ?

5. 20 den çıkarım diyenler en son, sakınlestırıcı ıle forumdan ayrıldılar. 20 biraz ucuk olmuş

6. Ümit fırat ceo dun paylaşmış. gözunuz aydın lınkedınden bakın, neler dıyor neler ; yenı bır urun ıle başlangıc ve ınavosyona yenıden başlıyoruz dıyor, kuresel bır sırket ıle ış yaptık, buyuk başarıdır bu dıyor. fabrıka yenı ınavasyon. sizde bakın dun paylaşmış.. HAYIRLI olsun. fabrıka çok yenı urunlere gebe ve ortaklıklara. suprızler beklıyorum.

FABRIKANIN AYAK SESLER , Hadı hayırlı olsun, Bakın a1 yaşam bılımlerının ceosu neler paylasşmış hemde dün.. FABRIKA INAVASYON, URETIM ICIN YENIDEN HEYECANLA YOLU CIKTIK DIYOR, HEMDE DUN,

17 Aralık firmamızın kuruluş tarihi. 3. Senemizi bitirdik. Şirketi kurduktan birkaç ay sonra başlayan covid salgını ile mücadele de bir kaç aylık firma olmamıza rağmen, doğru hamleler ve kadro yapısı ile üstümüze düşeni yapmayı başardık. FDA onayı alabilmek, Global bir firmanın covid mücadelesinde partneri olmak bu başarılar arasında önemli sayılabilecekler arasında yer alıyor. Bizim için ve Ülkemiz için büyük bir deneyim elde ettik. Salgın öncesi sayıları 3-5 olan PCR temelli test üretici sayısı 20 den fazla şimdi. Aynı şekilde hızlı test üretici firma sayısı arttı. Bu firmalar arasında henüz henüz yeterince farkedilmemiş olsa da ülke ekonomisine büyük katkıları olan firmalar var. Kendi adımıza IVD alanında çıkardığımız dersler şunlar. 1- Biyoteknoloji adı altında olsa da henüz büyük oranda bizim firma dahil olmak üzere inovasyondan çok toplama diyebileceğimiz bileşenlerin düzgün bir şekilde Yanyana getirilmesine dayalı bir ürün geliştirme var. Sektördeki en çok satış yapan ile en az satış yapan firmalarda arasında ölçek dışında büyük bir fark yok. O zaman imitasyonu geçmeye başlamalı inovasyona yönelmeye başlanmalı . Kazanılan finanslar bu amaçlar için kullanılabilir. Bu konuda en büyük problem vizyon. 2- Türkiye hızlı bir şekilde yeni dünya da IVD alanında üretim merkezi haline gelebilir. Büyük ölçeklere sahip özellikle Çin den ülkemize doğru partner arayışı hızlanabilir. Doğru partnerlikler ile büyümeler daha kısa sürede sağlanabilir. Problem devlet düzeyinde verilmesi gereken düzgün danışmanlık 3- Yeni salgınlar olması muhtemel gelecek yıllarda. Yaşadığımız salgın hammadde üretimi konusunun stratejik önemini gösterdi. Örnek,testlerde kullanılan enzimler. Numune alma için kullanılan swap. 4- Firmalarda eksik olan kalite yönetim sistemleri. Süreç içersinde yeni kurallar doğal olarak bazı firmaları eleyecek. Anladık ki bazı biyolog arkadaşlar kendilerini bu konuda çok iyi eğitirlerse gelecekte kendileri için farklı ve güzel bir kariyer sağlayacaklar. 5- Ülkemizde Biyoteknoloji artık bir sektör. 15-20 milyon usd lerin başarı olarak görüldüğü yerden 50-100 milyon usd bandına geçebilecek firmaların oluşması için ekosistem kurulmuş durumda 6- Biyologlar için devlet kadrosu konusundaki makus talihlerini tersine çevirebilecekleri bir iş ortamı oluşmak üzere. Bir kaç yıl içerisinde çok sayıda biyolog arkadaş çok sevdikleri işlerine kavuşabilirler Özet 3 sene önce kurulduk. İyi işler yaptık. Tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum. Yeni dönem için inovasyona dayalı ürünler geliştirmek üzere yeniden yola çıktık. Salgınların durmaya niyeti yok. Bizim de…

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Ümit fırat ceo dun paylaşmış. gözunuz aydın lınkedınden bakın, neler dıyor neler ; yenı bır urun ıle başlangıc ve ınavosyona yenıden başlıyoruz dıyor, kuresel bır sırket ıle ış yaptık, buyuk başarıdır bu dıyor. fabrıka yenı ınavasyon. sizde bakın dun paylaşmış.. HAYIRLI olsun. fabrıka çok yenı urunlere gebe ve ortaklıklara. suprızler beklıyorum.

FABRIKANIN AYAK SESLER , Hadı hayırlı olsun, Bakın a1 yaşam bılımlerının ceosu neler paylasşmış hemde dün.. FABRIKA INAVASYON, URETIM ICIN YENIDEN HEYECANLA YOLU CIKTIK DIYOR, HEMDE DUN,

17 Aralık firmamızın kuruluş tarihi. 3. Senemizi bitirdik. Şirketi kurduktan birkaç ay sonra başlayan covid salgını ile mücadele de bir kaç aylık firma olmamıza rağmen, doğru hamleler ve kadro yapısı ile üstümüze düşeni yapmayı başardık. FDA onayı alabilmek, Global bir firmanın covid mücadelesinde partneri olmak bu başarılar arasında önemli sayılabilecekler arasında yer alıyor. Bizim için ve Ülkemiz için büyük bir deneyim elde ettik. Salgın öncesi sayıları 3-5 olan PCR temelli test üretici sayısı 20 den fazla şimdi. Aynı şekilde hızlı test üretici firma sayısı arttı. Bu firmalar arasında henüz henüz yeterince farkedilmemiş olsa da ülke ekonomisine büyük katkıları olan firmalar var. Kendi adımıza IVD alanında çıkardığımız dersler şunlar. 1- Biyoteknoloji adı altında olsa da henüz büyük oranda bizim firma dahil olmak üzere inovasyondan çok toplama diyebileceğimiz bileşenlerin düzgün bir şekilde Yanyana getirilmesine dayalı bir ürün geliştirme var. Sektördeki en çok satış yapan ile en az satış yapan firmalarda arasında ölçek dışında büyük bir fark yok. O zaman imitasyonu geçmeye başlamalı inovasyona yönelmeye başlanmalı . Kazanılan finanslar bu amaçlar için kullanılabilir. Bu konuda en büyük problem vizyon. 2- Türkiye hızlı bir şekilde yeni dünya da IVD alanında üretim merkezi haline gelebilir. Büyük ölçeklere sahip özellikle Çin den ülkemize doğru partner arayışı hızlanabilir. Doğru partnerlikler ile büyümeler daha kısa sürede sağlanabilir. Problem devlet düzeyinde verilmesi gereken düzgün danışmanlık 3- Yeni salgınlar olması muhtemel gelecek yıllarda. Yaşadığımız salgın hammadde üretimi konusunun stratejik önemini gösterdi. Örnek,testlerde kullanılan enzimler. Numune alma için kullanılan swap. 4- Firmalarda eksik olan kalite yönetim sistemleri. Süreç içersinde yeni kurallar doğal olarak bazı firmaları eleyecek. Anladık ki bazı biyolog arkadaşlar kendilerini bu konuda çok iyi eğitirlerse gelecekte kendileri için farklı ve güzel bir kariyer sağlayacaklar. 5- Ülkemizde Biyoteknoloji artık bir sektör. 15-20 milyon usd lerin başarı olarak görüldüğü yerden 50-100 milyon usd bandına geçebilecek firmaların oluşması için ekosistem kurulmuş durumda 6- Biyologlar için devlet kadrosu konusundaki makus talihlerini tersine çevirebilecekleri bir iş ortamı oluşmak üzere. Bir kaç yıl içerisinde çok sayıda biyolog arkadaş çok sevdikleri işlerine kavuşabilirler Özet 3 sene önce kurulduk. İyi işler yaptık. Tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum. Yeni dönem için inovasyona dayalı ürünler geliştirmek üzere yeniden yola çıktık. Salgınların durmaya niyeti yok. Bizim de…
    özellık ıle 3. ve 5 maddeyı ıyı okuyun, enzım dıyor yıgıdım, swap dıyor, 15/20 mılyon usd den 50/100 mılyon usd dıyor ve yola cıktık dıyor. hayırlı olsun fabrıkamız,

3- Yeni salgınlar olması muhtemel gelecek yıllarda. Yaşadığımız salgın hammadde üretimi konusunun stratejik önemini gösterdi. Örnek,testlerde kullanılan enzimler. Numune alma için kullanılan swap. 4- Firmalarda eksik olan kalite yönetim sistemleri. Süreç içersinde yeni kurallar doğal olarak bazı firmaları eleyecek. Anladık ki bazı biyolog arkadaşlar kendilerini bu konuda çok iyi eğitirlerse gelecekte kendileri için farklı ve güzel bir kariyer sağlayacaklar. 5- Ülkemizde Biyoteknoloji artık bir sektör. 15-20 milyon usd lerin başarı olarak görüldüğü yerden 50-100 milyon usd bandına geçebilecek firmaların oluşması için ekosistem kurulmuş durumda

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    20 den çıkarım diyenler en son, sakınlestırıcı ıle forumdan ayrıldılar. 20 biraz ucuk olmuş
    20 uçuk rakammı? borsa 16 kez zirve tazeledi bu kağıdın zirvesi 29, güler zirveden %50 yukarı gitti, daha ne kdr gideceğide belirsiz ve siz rta ya 20 uçuk diyorsunuz, bende diyorum ki 60 üstü.

Sayfa 393/505 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •