Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
hisselerin hepsi yükseliyorken, hisse alan satanlar içinde kaybeden olmaz tabii ama dikkat edersen buranın başlığı -vadeli işlemler opsiyon borsası.. viop sıfır toplamlı oyundur, yani yükseliş olduysa longçu kazanmış, ve longçu ne kadar kazandıysa o miktarda shortçu zarar etmiştir..

temmuzdan bu yana short hesaplarla long hesaplar arasında her gün gerçekleşen kar/zarar transferi günlük ortalama 930 milyon TL.. endeks vadeli eskisi kadar ağırlıklı değil, açık poz ağırlığı ve k/z ağırlığı hisse vadelilerde artık

bu yazdığın seneryo yanlış kemal hayatta herşeyin getirisi ve götürüsü vardır bu kadar rahat para kazanmak , tahtalar arası pair treda ile hareket eden borsa, ortadaki para kimin sordunmu hiç kendine sorarsan bana ne ya ben kazanıyorum kimin olursa olsun dersin çünkü KAZANMAK sorgulatmaz .İşaretlediğim yere gelince bademlerin vıop la işi yok orası sadece 4X4 arazi vitesli arabadaki durum gibi yolun durumuna göre kullanılıyor.Oyunları tamamen pıst 100 üzerine kurulu , gördüğün long - şort pozisyonlarda kendi düzenek oyunu içinde yani senin dediğin sıvama hikayesi bu borsaya uymuyor hiç duyuyormusun yandın , bittim kül oldum şarkıları duymuyorsan bu işte yanlışlık var bak dışarıda oldu orada kaybeden ve kazananlar oldu , burası gibi değil işleyiş öyle olmalı eğer olmuyorsa yıkımda zamanı geldiğinde çok sert olur.
şimdi bana hektor kim onu anlat duydun mu böyle bir isim kulağı delik badem spor taraftarı kemal..
mesala portföye aldığın treda ettiğin tahtalar fısıltı tahtaları ona göre sağlığına kemal cim..