bu yazdığın seneryo yanlış kemal hayatta herşeyin getirisi ve götürüsü vardır bu kadar rahat para kazanmak , tahtalar arası pair treda ile hareket eden borsa, ortadaki para kimin sordunmu hiç kendinesorarsan bana ne ya ben kazanıyorum kimin olursa olsun dersin çünkü KAZANMAK sorgulatmaz .İşaretlediğim yere gelince bademlerin vıop la işi yok orası sadece 4X4 arazi vitesli arabadaki durum gibi yolun durumuna göre kullanılıyor.Oyunları tamamen pıst 100 üzerine kurulu , gördüğün long - şort pozisyonlarda kendi düzenek oyunu içinde yani senin dediğin sıvama hikayesi bu borsaya uymuyor hiç duyuyormusun yandın , bittim kül oldum şarkıları
duymuyorsan bu işte yanlışlık var bak dışarıda oldu orada kaybeden ve kazananlar oldu , burası gibi değil işleyiş öyle olmalı eğer olmuyorsa yıkımda zamanı geldiğinde çok sert olur.
şimdi bana hektor kim onu anlat duydun mu böyle bir isim kulağı delik badem spor taraftarı kemal..
mesala portföye aldığın treda ettiğin tahtalar fısıltı tahtaları ona göresağlığına kemal cim..
Yer İmleri