Sayfa 478/1011 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Bunlara laf anlatamazsinz . Yabanci yatirimci gider başı boşlardı ulkeye zarar veriyorlardi reis dogrusunu yapti derler . Yabanci yatirimci gelir reis kozlarini suruyor yabanci essek gibi geliyor derler .

Dolar devalue olur turkiye sistemi derler . Dolar sabit kalir reis herkese avucunu yalatti derler .

Bunlarda 1 agiz 40 sakiz var . Derde derler . Bosuna ugrasmayin bunlarla

2. Mandalina ve yemekci

https://twitter.com/yemekci53/status...9r_9uh-aA&s=19

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Markete girdimi gozler faltaşı olur . Zamlari Allah yapiyor şükür sinaniyor derler . Clio 500 bin olur olsun herkwste araba vardi yolda yuruyemiyorz pahali olmasi iyi derler . Evler dolar bazinda %300 artmis tl bazinda 5 6 hatta bazi yerlerde 10 katina cikti herkes turkiyeye siginiyor guclu oldugumuz icin göç aliyoruz derler .

Bunlara he diyin geçin .mucadeleye degmez sürünsün hepsi

Bize emeviler donemini yasattilar . Satafat luks surunen halk kendilerine uydurduklari muslumanlik . Açın okuyun birebir yasiyoruz .

4. SASA 180 den 120 ye düşmüş..
    Eee daha 3 ay önce bankalarda da aynısı oldu idi..
    Sonuç
    3 ayda bir çoğu eski zirvesini yeniden test ediyor
    1-2 tanesi geçti..

SASA HEKTS da seçime kadar daha yukarıları test edeceklerini düşünüyorum..
    Yüzde 30 luk düşüşler çok normal düzeltmedir..
    HALKB 16 den 7-8 tl lere kadar gevşedi de ne oldu
    Aha cuma 14.

Öyle bir yazılıyor çiziliyor ki SASA da 180 den alan lar..(kaç kişi ise) tamamen battı tamam falan

GUBRF 2021 de tastamam SASA benzeri idi..
    4-5 tl lerden 80 lere gelmiş idi..
    Orada da battı etti bitti falan dendi 50 lere düşünce
    Al 230 tl de.
    80 den tam tepeden alan bile nerede ise enflasyona ezilmedi.
    Borsada bu saatten sonra bu girilen ekonomik yol ile düşüş imkansız..
    Şaka yapıyorum yada atıyo tutuyo sanıyorunuz ama değil..
    Yaşadıkça görülecek..
    180 den 120 ye düşecek..
    1 sene sonra aç bak 500 tl de göreceksin..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bu yazdığın seneryo yanlış kemal hayatta herşeyin getirisi ve götürüsü vardır bu kadar rahat para kazanmak , tahtalar arası pair treda ile hareket eden borsa, ortadaki para kimin sordunmu hiç kendine sorarsan bana ne ya ben kazanıyorum kimin olursa olsun dersin çünkü KAZANMAK sorgulatmaz ..
    aynen, benim borsayla tek alakam- para kazanmak.. trendi bilmek, dönüşü yakalamak, en tepeden shortlamak falan gibi payeler çok enterese etmiyor beni.. beni ilgilendiren tek kıstas, bana para kazandırmış mı kazandırmamış mı, neticede benim için tek gerçek var- overall

borsada piyasa yapıcı bu muymuş yoksa şu muymuş ?? her zaman piyasa yapıcılar vardır, her zaman büyük oynayan ve piyasayı yapmaya çalışan birileri vardır, bunların kim olduğunun benim overall açısından pek bi önemi yok, geyik muhabbeti yaparken birilerinin isminden bahsetmiş olabilirim, ama bunların hiç bi önemi yok

ben sana tek paragrafta özetleyeyim- yabancı takasından bir yılda net 7 milyar dolarlık mal geldi, hatta bi kısım rus-arap parasının alıcı olduğunu da düşünürsek, satışın 10 milyar dolar civarında olduğunu söyleyebiliriz.. bunu birileri karşıladı mı ? evet karşıladı, bunu fasulye vererek karşılamadı, nakit parayla karşıladı, cold cash.. senin bahsettiğin o robotlar aldı-sattı, o tahtadan öbür tahaya geçti, endeks mühendisliği yapıldı vs bunlar neyi izah eder ki ?? yabancı satışına karşı nasıl bi ali cengiz yapabilirsin ki, herif malı verdi tahtalara 10 milyar dolar nakit parayı da aldı gitti- tek gerçek bu

bu kadar yüklü malı karşılayanlar bu malı tutuyor, bu noktada artık yabancıdan yıkıcı satış gelemiyor, işte enkaya bi satış geldi mesela adeta yağmalandı yabancının satışı.. yabancının 10 milyar dolarlık malını karşılamış o büyük eller malı taşıyor, satış yapmıyorsa, o noktada artık çok küçük bi alımla bile fiyatı yukarı ittirebiliyor.. yani daha evvel 100 milyon dolar para koyup fiyatı oynatamazken, takas yeterince topluysa marjinal bi para girişiyle mesela 1 milyon dolar sokarak fiyatı yüzde 30 ittirebiliyorsun.. şu anda olan biten budur

MErkez BAnkası 5 aydır BOTAŞ ödemelerini yapmamış, yazısı var..
    Putin erteledi sanırım..
    Dövizde yerinde sayıyor.. sağolsun PUTİN..

Ödemeye gelince sanırım, Erdoğan görevde olmayabilir.. piyango kime çıkarsa

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    aynen, benim borsayla tek alakam- para kazanmak.. trendi bilmek, dönüşü yakalamak, en tepeden shortlamak falan gibi payeler çok enterese etmiyor beni.. beni ilgilendiren tek kıstas, bana para kazandırmış mı kazandırmamış mı, neticede benim için tek gerçek var- overall

borsada piyasa yapıcı bu muymuş yoksa şu muymuş ?? her zaman piyasa yapıcılar vardır, her zaman büyük oynayan ve piyasayı yapmaya çalışan birileri vardır, bunların kim olduğunun benim overall açısından pek bi önemi yok, geyik muhabbeti yaparken birilerinin isminden bahsetmiş olabilirim, ama bunların hiç bi önemi yok

ben sana tek paragrafta özetleyeyim- yabancı takasından bir yılda net 7 milyar dolarlık mal geldi, hatta bi kısım rus-arap parasının alıcı olduğunu da düşünürsek, satışın 10 milyar dolar civarında olduğunu söyleyebiliriz.. bunu birileri karşıladı mı ? evet karşıladı, bunu fasulye vererek karşılamadı, nakit parayla karşıladı, cold cash.. senin bahsettiğin o robotlar aldı-sattı, o tahtadan öbür tahaya geçti, endeks mühendisliği yapıldı vs bunlar neyi izah eder ki ?? yabancı satışına karşı nasıl bi ali cengiz yapabilirsin ki, herif malı verdi tahtalara 10 milyar dolar nakit parayı da aldı gitti- tek gerçek bu

bu kadar yüklü malı karşılayanlar bu malı tutuyor, bu noktada artık yabancıdan yıkıcı satış gelemiyor, işte enkaya bi satış geldi mesela adeta yağmalandı yabancının satışı.. yabancının 10 milyar dolarlık malını karşılamış o büyük eller malı taşıyor, satış yapmıyorsa, o noktada artık çok küçük bi alımla bile fiyatı yukarı ittirebiliyor.. yani daha evvel 100 milyon dolar para koyup fiyatı oynatamazken, takas yeterince topluysa marjinal bi para girişiyle mesela 1 milyon dolar sokarak fiyatı yüzde 30 ittirebiliyorsun.. şu anda olan biten budur

Bankalardan 12-15 milyar dolar arası çıkış olduğu söyleniyor bu paranın büyük bir bölümü adına varlık fonumu dersin, Türk ekonomi bankası mı dersin, badem spor mu dersin , hükümetin kurduğu sistemmi dersin ( çinde bulunan kamu tahtalarına yapılan müdahale gibi düşün ) bu oluşturulan sistemin içinde bunlar var benim şahsi düşüncem .
    mesala banka hareketlerti nasıl yapılıyor sanıyorsun akdereciklemi
    sasa patronu sisteme savaş açtı çünkü biliyorki sistem gittiğinde kendi hesap verecek , bak bunu çoğu tahtada göreceksin zaman zaman kaç tane banka ile bir sasa bir hekts hareketi yapamıyorlar kaç gündür .Çoğu devletten kredi alan büyük şirketlerin yönetim kurullarında hükümete yakın kişiler mevcut sistem her şekilde yürüyor , yabancıdan bahsetmişin yabancı bitmiş durumda %30 larda gözüken şirketlerin dışarıda bulunan payları alıcı gelirse o paylarından bile alıp satıyor şirketler .
    borsa 3 lü sistemle işliyor sadece kimse kimsenin sahasına giremiyor .Hectoru sen yazmadın ben yazdım sana sormamdaki amaç badem dünyasını iyi takip ediyorsun kulağına gelmesi gerekirdi çünkü 3 lü sistemde olanlardan duyduklarımızdan o çıkıyor.Ha bunlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bu yüzden diyorum seçimi hükümet kaybederse Eksper geldiğinde hasar tespiti yaptığında bakıcaz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8. Bence soru şu sasa gibi tahtalar tamam mı devam mı diyecek .
    endeks yukarı gidecekse ne kadar bu tahtalar yeniden kullanılır.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 478/1011 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •