Sayfa 733/792 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    geçmişte bir şekilde yara alan ortakların (hepimiz farklı hisselerde yaralandık)

tereddütlü yaklaşımlarını anlayabiliyorum.

tüm yönetim değişti
    ceo değişti

herşey mükemmel olacak diyemem

güven kolay kaybedilen zor kazanılan bi duygu hele para piyasasında

ama bu haber sasa - gesan-kontr gibi tahtalara gelse acaba ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

birkaç hafta önce selva da hisse satışı yaptı holding yaklaşık 80 milyon tl kasaya para girmişti

şimdi 2022 9 aylık bilançoda gördüğüm

Nakit ve Nakit Benzerleri 576.242.000 (kaynak iş yatırım)

nerden baktığınıza bağlı ama ben bu haberi çok kıymetli buluyorum

şirket tüm kara geçmişine rağmen dönüşüm içerisinde

ortaklara hayırlı olmasını temenni ediyorum

2. Elektrik maliyetleri artık çok önemli bir kalem olduğundan 15m usd lik yatırımı ben olumlu görüyorum. Net nakit+selva pay satışından gelen para bunu kabaca karşılıyor zaten. Burada yap işlet devret kısmını tam anlamlandıramadım sadece.
    Elektrik üretim kısmında biraz nötrüm. Herkesin enerji işine giriyor olması ve nükleerin de devreye girecek olmasını düşünerek ileride marjların böyle devam etmeyeceğini düşünüyorum. Tereddütüm daha çok stratejik yani.. Zermeram dan falan gelecek paraları düşündüğümde niyette sıkıntı olmazsa 75m usd yi de çevirme işini kotarabileceklerini düşünüyorum.
    Diğer taraftan imaş ın fiyatının şişik olduğunu düşünüyorum(yani benim açımdan kriter değil) ama şu an holdingin piyasa değeri, sadece imaş payının kabaca üçte biri. Ben bedelli beklemem; ama yarın ittifak bedelli açıklasa bunun mal toplama amaçlı yapıldığını düşünür dibe yakın olduğunu düşündüğüm yerde tek portföye dönerim, diğer türlü mal çakmak için yapacaklarsa zaten 4-5x yapıp bedelli açıklamasını beklerim. Benim maliyetim çok uzaklarda kaldı, yani tuzumu 1.5-2 yılda kuruttum elhamdülillah Dolayısıyla yatırım tavsiyesi değil, sıkıntısı olmayan mal sahibi yorumudur! Gerisi nasip kısmet artık..

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

A1 ve fondakilerin bir beklentisi var gibi...

5. 4 geçildi. Bol kazançlar...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    4 geçildi. Bol kazançlar...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Allah razı olsun. Kazancımız bol olur inşaAllah...

7. KAP: ITTFH [ ] İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1088454
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku

Sayfa 733/792 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •