Elektrik maliyetleri artık çok önemli bir kalem olduğundan 15m usd lik yatırımı ben olumlu görüyorum. Net nakit+selva pay satışından gelen para bunu kabaca karşılıyor zaten. Burada yap işlet devret kısmını tam anlamlandıramadım sadece.
Elektrik üretim kısmında biraz nötrüm. Herkesin enerji işine giriyor olması ve nükleerin de devreye girecek olmasını düşünerek ileride marjların böyle devam etmeyeceğini düşünüyorum. Tereddütüm daha çok stratejik yani.. Zermeram dan falan gelecek paraları düşündüğümde niyette sıkıntı olmazsa 75m usd yi de çevirme işini kotarabileceklerini düşünüyorum.
Diğer taraftan imaş ın fiyatının şişik olduğunu düşünüyorum(yani benim açımdan kriter değil) ama şu an holdingin piyasa değeri, sadece imaş payının kabaca üçte biri. Ben bedelli beklemem; ama yarın ittifak bedelli açıklasa bunun mal toplama amaçlı yapıldığını düşünür dibe yakın olduğunu düşündüğüm yerde tek portföye dönerim, diğer türlü mal çakmak için yapacaklarsa zaten 4-5x yapıp bedelli açıklamasını beklerim. Benim maliyetim çok uzaklarda kaldı, yani tuzumu 1.5-2 yılda kuruttum elhamdülillahDolayısıyla yatırım tavsiyesi değil, sıkıntısı olmayan mal sahibi yorumudur! Gerisi nasip kısmet artık..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
A1 ve fondakilerin bir beklentisi var gibi...
4 geçildi. Bol kazançlar...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
KAP: ITTFH [ ] İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1088454
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri