Bereketli olsun dostlar. 3 günlük duzeltmeyle yakıtı fulledik.
Tavan beklemiyordum aslında ama anlaşılan speğin beklediği mallar çabuk gelmiş.
Bereketli olsun dostlar. 3 günlük duzeltmeyle yakıtı fulledik.
Tavan beklemiyordum aslında ama anlaşılan speğin beklediği mallar çabuk gelmiş.
tavndan alan kurum denız..demek hareketlerın bırçoğu paslaşma..denızden satıp dığer kurumlardan alıyorlar tahmınım..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Sayın kwon3,
Siz gesanin hareketini de gördüğünüz için belki tahmin yürütebilirsiniz.
Deniz aldığına göre hedef çok daha yukarilaridir diyebilir miyiz?
Bir de bu düzeltmenin ardından yine de yakın zamanda tek fiyat cezası gelir mi?
alan kurumlar..
iş..
38.618 lot..299 malıyet..
garan
37186..308 malıyet..
zıraat
36809..303 malıyet
vakıf
19.253..315 malıyet..
ıcbc
13166 ..336 malıyet..
satanlar..
tacırler
30502
denız
30003
gedık
29794
oyak
29480
global
16017
yapı kredı
10434..
denız 30 bın lot eksıde ..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
dostum takas ışı tam oyun,,aslında o tarafta vırman varsa onu takıp etmek daha sağlıklı ,benım gıbı bır ky nın dört beş kurumda hesabı varken bunlar pıyasadakı butun kurumları kullanabılır..o yuzden mal çok toplu değilse takas bızı aldatır..hele 9 mılyon senetı olan tahtada doğru bılgıyı yakalama şansın çok zor..
tek fıyat olayı çok başka tamamıyle spk nın ınsayatıfınde ..nedesek boş..ama şu gercekkı gelse bıle smrtg de hktm de olduğu gıbı varsa hedeflerı kı ben öyle olduğunu düşünüyorum..tahtayı öyle veya böyle taşırlar..tek fıyatta bır ıkı taban gelır sonra daha guçlu doner..aslında sermaye artışına kadar bu şirketı tutmak manıtklı gıbı..
bızlere artık sabırla malıyette uygunsa beklemek düşer..gerısı kısmet işi..
Ben anlamadım o kadar bağırdık o kadar çağırdık hesap kitap yapıp bu şirketin ucuz olduğunu ederini tek tek hesapladık üstelik sadece bende değil twiterda yada burda birçok yazan çizen oldu hal böyle iken bu tahtacı bize neden yüzde 20 iskontolu mal verdi ben anlamadım
Know3 teşekkürler dostum. Ben de senin gibi düşünüyorum gidecegi varsa hiçbir şey engel olmaz. Bu arada yandı bitti diyen felaket tellalari yine kayıp 😀.
Bu arada tahta yapıcı çok profesyonel. Sağlıklı götürüyor. Evet 260'ara inmesi bir çok kişiyi şaşırttı ama bu süreçte hem RSI soğuttu hem belki biraz topladı hem de dengeli bir yükselişin basamaklarını oluşturdu. Sabah dönüp gap alması da alkışlanacak harekettir. Tahta yapıcısı, patronu ve sektörü şimdilik iyi görünüyor. Gerisi nasip.
Yer İmleri