Sayfa 809/1024 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. bes ten midem bulanmıştı çıktım !! şimdide mevduattan soğutmaya çalışıyorlar ! tasarruf yapmayın demek bu !! heee şimdi hatırladım almanya ile aynı tasarruf oranına sahip olduğumuz açıklanmıştı zaten sizde hatırlayacaksınız !!!!

2. Şimdi Anadolu bank m.t. sini arayarak, nedir bu durumlar diye sordum. Üstü kapalı faiz baskısı ve bu nedenle dayanabildiğimiz kadar düşüreceğiz dedi. bugün 500 bin tl. için 45 gün vadeye 14 oran veriyorlar.

3. okyanustasın bir anda dev dalgalar(tsunami) meydana geliyor ! kimisinin altında surf tahtası(tl ci) kimisi can simidine sarılmış(borçlu) kimisinin altında jet ski (dolarcılar)!! jet ski tusunamide ayakta kalırmı kalır ise eyvallah !! en iyisi plajda otururken yakalanmak galiba dalgalara !!

4. Bugun burgan 270k icin 14.25 dedi sonra 60 gun ustune 14.50 verdi

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şimdi Anadolu bank m.t. sini arayarak, nedir bu durumlar diye sordum. Üstü kapalı faiz baskısı ve bu nedenle dayanabildiğimiz kadar düşüreceğiz dedi. bugün 500 bin tl. için 45 gün vadeye 14 oran veriyorlar.
    hangi şube?

Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    iyi fikir. ama soru şu, kaçtan gireceğiz dolara
    Dolarda geri çekilme olur diye bekliyor herkes girmek için .

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Dolarda geri çekilme olur diye bekliyor herkes girmek için .
    Geçen 3.48 e gelmişken bir miktar girmemekle büyük hata ettiğimi düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu topic mevduat faizi paylaşım topiği

faizler neden çıkıyor düşüyr nereye gider gitmez dolar ne olur olmaz bu topiğin konusu değil kanımca
    öyle olunca durum ortada dünden bu yana 200 yazı var oran yok.

ben artık sadece oran paylaşıyordum artık onuda paylaşamıyacağım.
    yazdığım sorduğum sorunun cevabını bulamıyorum.

kolay gelsin.
    kenan ağabey haklı.
    oranlar düşsün tartışırız.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 809/1024 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •