Sayfa 212/892 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    sayım hocam saygılar hürmetler dün kapanışa doğu 259 dan portföyümün 4 de birini gesan ile tamamladım.tekrar aynı gemideyiz.
    Hayrını gör dostum..güzel yerden yakalamissin

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Teknik olarak trend direnci ile trend desteği arasında büyük bir marj var...trend desteğine kadar çekilirken neredeyse yüzde 20 lik bir düşüş yaptı..geçmişte de 72 den 60 a kadar dusebilmis idi..orda da aynı marj vardı...

Eğer bu düzeltme bitti dersek olası çıkışları da 370 civarlarına kadar sürebilir..burada da marj yüksek olacak...300 u geçersek çok rahatlariz..umarım geçilir..
    Kanal içinde devam dediler. Arz onayı da gelebilir bugün.

3.  Alıntı Originally Posted by Sabolc Yazıyı Oku
    Kanal içinde devam dediler. Arz onayı da gelebilir bugün.
    evet dostum..aynen öyle...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bofa 48000 alım osmanlı 35000 alım garanti 32000 alım
    oyak 36000 investaz 20000 satımda

5. Bensiz bir yere gidemezsiniz. Zamanlama hatası yapmış olmak istemiyorum. Öbür kağıtlarda işim bitmedi. Gitmen ne olur beni de bekleyin )
    Şaka bir yakan bu kıpır kıpır hissenin bu postadaki yükselişinde yokum...

6.  Alıntı Originally Posted by kaiserx Yazıyı Oku
    Bensiz bir yere gidemezsiniz. Zamanlama hatası yapmış olmak istemiyorum. Öbür kağıtlarda işim bitmedi. Gitmen ne olur beni de bekleyin )
    Şaka bir yakan bu kıpır kıpır hissenin bu postadaki yükselişinde yokum...
    herkes kısmeti kadar faydalanacak dostum..ne azı ne çoğu... bakalım kimin kısmetinde ne kadar var ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    İştiraki halka arz olacak fazla aşağı gelmez diye düşünüyorum sıkıntısı patronun sattığı serseri lotlar ve tahtayı yapan ekip ytd.
    Dediğime geldi tahta yapan panik le döktü şimdi hakkında iyi konuşturuyor

8. bir tavan gesanın tüm psikolojisini olumlu yönde değiştirecek ve aynı zamanda son yapılan patron satışlarının da hazm edildiğini gösterecek demiştim..bu gün sanki tavana çok yakınız...günlerdir işkence çektiriyordu...sabrettik ..dayandık...umarım mükafatını da alırız..

Sayfa 212/892 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •