Sayfa 213/892 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. europower çok yönlü ve çok kaliteli bir şirket..tabi üretimde varlar...bu şirkette trafo üretimi , panel üretimi ,sunjunior üretimi, inverter üretimi .orta gerilim pano üretimi...v.b kısacası üretim ile ilgili her şey var...sadece panel üretimi olan bir alfas bu kadar değerlenmiş ise europoweri düşünemiyorum bile...işte bu muthiş potansiyel gesana da yansıyacak dostlar...zaten patron da arz ile birlikte gesanın da çıkacağını söylemişti ki benim de önceden beri düşüncem buydu...ben de hep arz ile birlikte gesanımızın aslında iskontolu olduğu anlaşılacak diyordum...hayırlısı ile bir arz olsun da durumu görelim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bofa 77 osmanlı 50 bin alımda

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir tavan gesanın tüm psikolojisini olumlu yönde değiştirecek ve aynı zamanda son yapılan patron satışlarının da hazm edildiğini gösterecek demiştim..bu gün sanki tavana çok yakınız...günlerdir işkence çektiriyordu...sabrettik ..dayandık...umarım mükafatını da alırız..
    Sayın hocam çıkmadığım için pişmandım açıkçası, bugünkü hareket hepimizi sevindirdi, sonu güzel olur umarım.

4.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Halihazirda %70 Europower ortakligi var. KAP istirakler bolumunde veya finansal raporlarda gorebilirsin.

GESAN kendi halka arzinda EuroPower degerlemesi istirak olarak, GESAN'in yaklasik ucte biri civarinda fiyatlanmisti. Onuda GESAN halka arz fiyat tespit raporundan gorebilirsiniz.

Tekrar EuroPower halka arzina donersek, EuroPower 100-120 milyar TL duzeyinde fiyatlanirsa (halka arz sonrasi hizla ulasacagi potansiyel fiyat) GESAN degerlemesi icin carpi 100 x3 beklentisi biraz fazla ucus olur.

Ancak GESAN'in fiyatlamasina bu halka arzin mutlak etkisi olacaktir. Piyasa bir sure gozunu kapayabilir, gormezden gelebilir, veya direkt atlayabilir.

Bu tamamen piyasanin hangi oyun planini izleycegine baglidir.

Su an ki tahta yapicinin beceriksizligini goz onun alirsek, onun elinden GESAN'i almak icin guzel bir firsat olabilir.
    Forumun ilgisini cekmedi soylediklerim, buradan cikardigim sonuc.

Sonucta hisse.net'te her grubun agalari vardir, onlardan degilim, birileriyle dalasma gibi de bir niyetim yok, amacim gorus alis verisinde bulunmak.

Bu tepkisizlik, duygu analizi (sentiment) acisindan degerlendirilirse kucuk yatirimci EuroPower'in potansiyel yuksek degerlemesinin GESAN fiyatlamasina etkisini ihmal edilebilir goruyor.

Umarim yukarida ki gibidir, piyasa yapici buna uygun oyun plani olarak alternatif senaryolara gore hareket edecektir.

Saygilarimla

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    herkes kısmeti kadar faydalanacak dostum..ne azı ne çoğu... bakalım kimin kısmetinde ne kadar var ??
    Aynen ağam seni seviyoruz. Takibe devam

6.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku

Sonucta hisse.net'te her grubun agalari vardir, onlardan degilim, birileriyle dalasma gibi de bir niyetim yok, amacim gorus alis verisinde bulunmak.

Bu tepkisizlik, duygu analizi (sentiment) acisindan degerlendirilirse kucuk yatirimci EuroPower'in potansiyel yuksek degerlemesinin GESAN fiyatlamasina etkisini ihmal edilebilir goruyor.

Umarim yukarida ki gibidir, piyasa yapici buna uygun oyun plani olarak alternatif senaryolara gore hareket edecektir.

Saygilarimla
    söylediklerin değerli dostum...içinden bilgileri alıp akıl süzgecinden geçiren çok olmuştur...bazen insanlar her yoruma da cevap vermek istemiyor olabilirler...ama bilgi yerine ulaşıyor dostum...foruma katkı veren herkese ky dostlarım adına teşekürler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku

Saygilarimla
    herkes tahtayı izliyor hemen yorum beklemek olumlu olumsuz dönüş almak çok mantıklı değil. müsait olan fikri olan yazıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Ben kağıdın tahtacısı olsam size bir daha alış fırsatı vermezdim.Yönetim duy sesimizi.
    Yönetim sesimizi duydu. Hisse tekrar kanalına girmiş görünüyor.Bakalım bu satanlar kaçtan geri alacaklar.Sn keko alfasta ikili tepe mi var? Sizin teknik bilginiz iyi biliyorum
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Sayfa 213/892 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •