Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7937 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bunlar doları baskılayacağım diye uğraşırken birileride ellerini ovuşturarak küçük küçük çekiyor.

tamam bugüne kadar baskıladın ama artık yapma ! iş iyi noktalara gitmiyor.

belki de dövizi kendileri çekiyordur.

bunların yaptıkları hakikaten akıl kar işi değil.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bunlar doları baskılayacağım diye uğraşırken birileride ellerini ovuşturarak küçük küçük çekiyor.

belki de kendileri çekiyordur.

bunların yaptıkları hakikaten akıl kar işi değil.
    Ev, araba, borsada hisse alan herkesin dolar bazında yüksek getirilere kavuşması normal bir durum değil.
    Canlı dolar candır diyenlerin sayısı artabilir.
    Dijital rakam mi canlı mı?

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ev, araba, borsada hisse alan herkesin dolar bazında yüksek getirilere kavuşması normal bir durum değil.
    üstadım müzik çalarken dansa devam diolar

https://onedio.com/haber/1996-yilind...-sovmen-836866

1996 Yılından Efsane Bir Olay: Çıplak Bir Şekilde Kıçıyla Flüt Çalmaya Çalışan Japon Şovmen

4. Asgari ücret net 8506 TL. oldu. Yani 3000 tl. temiz zam oldu. O halde en düşük derecede ki memur maaşına 3 bin tl. zam yapılmalı. Yapılır mı ? Hiç sanmam. Felsefeleri '' sadece bize 2-3-4 maaş helal olup, gerisi ölmeyecek kadar ücrete layıktır '' .

Sürünmek bize askerlikten alışkanlık yapmış olup hiç zorumuza gitmiyor. Sürünmesine sürünüyoruz da bir de engelli sürünme icad etmeselerdi. Engelli sürünmeye alışmak çok zor. Memur emeklileri ( bağkur ve ssk emeklilerini saymıyorum. Onlar zaten bitik ) engelli sürünme işini başaramadan ölmek yok diyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doğru söylüyorsunuz CANLI CANLI , her şeyin canlısı candır. Canlının zevki başkadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    piyasa oyuncuları bu konuyu net görüyorlar.

bu getiriler dolar bazlı tarihi getiriler.

ve bunu mutlaka değerlendirecekler.

doları %20 yukarıdan bile alsalar onlar için önemli değil ? çünkü getiri öyle böyle bir getiri değil.

şimdi asıl soru şu ? bizim yetkili mercilerimiz bu adamlara bu banttan döviz verme gafletinde bulunurlar mı ?

bulunurlarsa yazık valla !

dolar/döviz tarafındaki gerilimin aşırı derecede arttığını düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    piyasa oyuncuları bu konuyu net görüyorlar.

bu getiriler dolar bazlı tarihi getiriler.

ve bunu mutlaka değerlendirecekler.

doları %20 yukarıdan bile alsalar onlar için önemli değil ? çünkü getiri öyle böyle bir getiri değil.

şimdi asıl soru şu ? bizim yetkili mercilerimiz bu adamlara bu banttan döviz verme gafletinde bulunurlar mı ?

bulunurlarsa yazık valla !

dolar/döviz tarafındaki gerilimin aşırı derecede arttığını düşünüyorum.
    Sn. hayek, bilgi insana yük. Bilmemek , cahil yaşamak konfor oldu. İşi bilenler işte bu yüzden hep kaybediyorlar. Hiç bir şey olması gereken gibi olmadığından terste kalınıyor. Ben 1 yıldan fazladır döviz işini bıraktım. Gecekondu topladım , bir kısmını müteahhitlere sattım. Şimdi de 2 ay oldu borsadayım. Ama borsa çok büyük risk ve uykusuz kalıyorum. Bu hafta oradaki hisseleri de komple devredeceğim. Çok büyük bir fırsat geliyor yakında. Nakit ile dalmayı düşünüyorum.

Seçime kadar her ne olursa olsun ( ALLAH korusun savaş bile çıksa ) döviz işi bitiktir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Uzmanlardan yardım alınmalıdır.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •