Sayfa 690/993 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    5 liraya sattigim bir kutuda eskiden 3 lira malin hammaddesi,1 lira isletme gideri/maas vs , 1 lira da karim vardi

simdi 5 liralik kutuda 1.5 lira malin malzemesi,2.5 lira isletme gideri,1 lira kar.

piyasalarda hammadde fiyatlari dusmesine ragmen enerji,maaslar,vergiler nakliye artik satilan urunlerde hammaddeden cok tutmakta.

Sn Sugosu, siz ne satıyorsunuz bilmiyorum ama genel olarak piyasada, düşen hammadde fiyatları satış fiyatlarına yansıtılmıyor, kâr katlanıyor diye düşünüyorum
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Sn Sugosu, siz ne satıyorsunuz bilmiyorum ama genel olarak piyasada, düşen hammadde fiyatları satış fiyatlarına yansıtılmıyor, kâr katlanıyor diye düşünüyorum
    Yazımı dikkatli okursanız Düşen hammade fiyatlarında ki kar işletme giderlerine gidiyor ne yazık ki.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bunlar doları baskılayacağım diye uğraşırken birileride ellerini ovuşturarak küçük küçük çekiyor.

tamam bugüne kadar baskıladın ama artık yapma ! iş iyi noktalara gitmiyor.

belki de dövizi kendileri çekiyordur.

bunların yaptıkları hakikaten akıl kar işi değil.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bunlar doları baskılayacağım diye uğraşırken birileride ellerini ovuşturarak küçük küçük çekiyor.

belki de kendileri çekiyordur.

bunların yaptıkları hakikaten akıl kar işi değil.
    Ev, araba, borsada hisse alan herkesin dolar bazında yüksek getirilere kavuşması normal bir durum değil.
    Canlı dolar candır diyenlerin sayısı artabilir.
    Dijital rakam mi canlı mı?

5. yaw 8506,8

oradaki 6,8 tela ne oluyor acaba yoğun matematiksel modellemelerin sonucu mu acaba ?

orada kavramsal bir kopuş var ama anlayamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Merkez Bankası faiz kararı açıklandı : Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Banka, piyasa beklentilerine paralel olarak politika faizini yüzde 9 oranında sabit bıraktı.

bence yanlış yaptı. 150 baz daha indirip %7.5 seviyesine çekmeliydi !!!!

2023 ilk çeyreğinde de Abd faiz oranlarına eşitlerlerdi %5-5.5 arasına. seçime giderken abd ile bizdeki faiz oranları aynı seviyede derlerdi.

büyük bir + puan yazardı seçim öncesi ?????????
    yok olmaz o zaman abd nin nazarına geliriz kıskanırlar gerek yok şimdilik dikkatleri çekmeye

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ev, araba, borsada hisse alan herkesin dolar bazında yüksek getirilere kavuşması normal bir durum değil.
    üstadım müzik çalarken dansa devam diolar

https://onedio.com/haber/1996-yilind...-sovmen-836866

1996 Yılından Efsane Bir Olay: Çıplak Bir Şekilde Kıçıyla Flüt Çalmaya Çalışan Japon Şovmen

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doğru söylüyorsunuz CANLI CANLI , her şeyin canlısı candır. Canlının zevki başkadır.

Sayfa 690/993 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •