üstadım müzik çalarken dansa devam diolar
https://onedio.com/haber/1996-yilind...-sovmen-836866
1996 Yılından Efsane Bir Olay: Çıplak Bir Şekilde Kıçıyla Flüt Çalmaya Çalışan Japon Şovmen
Asgari ücret net 8506 TL. oldu. Yani 3000 tl. temiz zam oldu. O halde en düşük derecede ki memur maaşına 3 bin tl. zam yapılmalı. Yapılır mı ? Hiç sanmam. Felsefeleri '' sadece bize 2-3-4 maaş helal olup, gerisi ölmeyecek kadar ücrete layıktır '' .
Sürünmek bize askerlikten alışkanlık yapmış olup hiç zorumuza gitmiyor. Sürünmesine sürünüyoruz da bir de engelli sürünme icad etmeselerdi. Engelli sürünmeye alışmak çok zor. Memur emeklileri ( bağkur ve ssk emeklilerini saymıyorum. Onlar zaten bitik ) engelli sürünme işini başaramadan ölmek yok diyorlar.
piyasa oyuncuları bu konuyu net görüyorlar.
bu getiriler dolar bazlı tarihi getiriler.
ve bunu mutlaka değerlendirecekler.
doları %20 yukarıdan bile alsalar onlar için önemli değil ? çünkü getiri öyle böyle bir getiri değil.
şimdi asıl soru şu ? bizim yetkili mercilerimiz bu adamlara bu banttan döviz verme gafletinde bulunurlar mı ?
bulunurlarsa yazık valla !
dolar/döviz tarafındaki gerilimin aşırı derecede arttığını düşünüyorum.
Sn. hayek, bilgi insana yük. Bilmemek , cahil yaşamak konfor oldu. İşi bilenler işte bu yüzden hep kaybediyorlar. Hiç bir şey olması gereken gibi olmadığından terste kalınıyor. Ben 1 yıldan fazladır döviz işini bıraktım. Gecekondu topladım , bir kısmını müteahhitlere sattım. Şimdi de 2 ay oldu borsadayım. Ama borsa çok büyük risk ve uykusuz kalıyorum. Bu hafta oradaki hisseleri de komple devredeceğim. Çok büyük bir fırsat geliyor yakında. Nakit ile dalmayı düşünüyorum.
Seçime kadar her ne olursa olsun ( ALLAH korusun savaş bile çıksa ) döviz işi bitiktir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Uzmanlardan yardım alınmalıdır.
Yer İmleri