Sayfa 629/1011 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Bana göre Vestel şanslı, beyaz eşyada önemli girdi saç fiyatları düştü, Çin'den parça te4dariki sorunu da azaldı, vatandaşın evdeki beyaz eşyayı değiştirmek için eline para da geçecek.

2023 Ocak BIST30 listesi bugün yayınlanmalıydı ya da ben kaçırdım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Tarih boyunca et yiyenler ot yiyenlere karşı galip gelmiştir...
    Karbonhidratla durumunuz perişan olabilebilir.
    Çanakkale'de zeytin ,çay, üzüm hoşafı
    Galebe çaldı ingilizin fransızın et olsa da tayını
    İstisnalar kaideyi bozmaz diyelim bulalım ortayı
    Akşam vakti takıldım bir dosta azize
    İstanbul' geldiğimde söz uğrayacağım size.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. Değişiklikler yayınlanmış 3 gün önce

https://www.borsaistanbul.com/tr/duy...ik-yapilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Halka arzlar iyi oluyor. Senin aldığın hisseye talep başka yere kayar artık. Hahaha
    Secbul ne demek istedin anlamadım ama senide takdir ettim.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bana göre Vestel şanslı, beyaz eşyada önemli girdi saç fiyatları düştü, Çin'den parça te4dariki sorunu da azaldı, vatandaşın evdeki beyaz eşyayı değiştirmek için eline para da geçecek.

2023 Ocak BIST30 listesi bugün yayınlanmalıydı ya da ben kaçırdım.
    sn.Ariston,mutlaka siz biliyorsunuz,diğer okuyanlar için belirtmek istedim, VESBE şanslı,VESTEL dolaylı yoldan,iştiraken..

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    sn.Ariston,mutlaka siz biliyorsunuz,diğer okuyanlar için belirtmek istedim, VESBE şanslı,VESTEL dolaylı yoldan,iştiraken..

YTD
    Vestel'i BIST30'dan çıkarmışlar, Türk Telekom da çıkmış.

Bu kadar satış hacmine göre Vestel bence ucuz ama yönetimsel sorunlar var bence, daha güvenilir ana ortak ile daha üst yerlerde olmalıydı. Türk Telekom da kötü yönetiliyor olabilir, internetsiz ev kalmaması lazım bu çağda.

7. Geçen Cengiz Holding'den madencilik alanında bir yetkili Meta Nikel Kobalt Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ'den bahsetti önemli bir oyuncu dedi. Vestel %50 ortak görünüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Vestel'i BIST30'dan çıkarmışlar, Türk Telekom da çıkmış.

Bu kadar satış hacmine göre Vestel bence ucuz ama yönetimsel sorunlar var bence, daha güvenilir ana ortak ile daha üst yerlerde olmalıydı. Türk Telekom da kötü yönetiliyor olabilir, internetsiz ev kalmaması lazım bu çağda.
    Türk Telekom yatırım için uzun vadeli (nihai vade 2027) 200 milyon euro borçlandı,umarım derhal yatırımlarını yapar,3 ay oldu TT ye geçtim,günde 20 defa WİFE kutusunu açıp kapatıyorum,her hafta servis için geleceğiz diyorlar henüz kimse gelmedi,bulunduğum bölgede tekel,rekabet yok.
    Elon uzaydan başlarsa faaliyetine ve fiyat uygun olursa TT çok müşteri kaybedebilir.

https://foreks.com/haber/detay/637ae...smasi-imzaladi

YTD

Sayfa 629/1011 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •