Sayfa 95/257 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 2050 madde; 753 - 760 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Piramit ve tacirler aynı kişi olmalı düşünceme göre
    bence iş yatrımdakı de aynı kışi
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Tam yazacaktım dostum sen yazmışsın iş satıyor piramit alıyor

3. Pıramit ve tacırler 70 bın lot artıda bugün !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Bugün ağırlıklı olarak küçük yatırımcı satmış, aracı kurumlar toplamış gözüküyor. Pazartesi için umut verici.

5.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    Bugün ağırlıklı olarak küçük yatırımcı satmış, aracı kurumlar toplamış gözüküyor. Pazartesi için umut verici.
    Bu şirketin sahiplerinden bir halt olmaz.. Şirketlerinin degerini bilmiyor. 350 TL bir hisseden arz edeceklerine 10 kat ucuza arz ettiler. Şirketi yönetemez bunlar
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Bu şirketin sahiplerinden bir halt olmaz.. Şirketlerinin degerini bilmiyor. 350 TL bir hisseden arz edeceklerine 10 kat ucuza arz ettiler. Şirketi yönetemez bunlar
    tamam o zaman

7. Şirketin yüzde 20 sini arz ettiler geri kalan yüzde 80 değerlenmiş olmuyor mu biraz haksızlık olmuş , malı kaptırmışlar diyemeyiz kaldıki halka arzdan hatırı sayılır bir meblağ kasaya girdi finansman ihtiyacı için başka yöntem banka kredisi ya da arzdan sonra bedelli olabilir şirket akıllı davranmış bana göre YTD

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ahgaz buyuk balık öylemı...
    Büyük balıktan kast ettiğim şu dostum:
    660 yapıp,
    10 bedelli/ bedelsiz,
    tekrar 66,
    almayanlar almış olacak
    böyle birşey bekliyorum
    Süre 6-8 ay
    saygılar

Sayfa 95/257 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri