Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    GK tutanağı okumak zor bir iş değil. Ben yine de yapıştırayım. YK tarihi öne çekecek işte.

Yk bunu istediği zaman açıklayabiliyormu?

2.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Yk bunu istediği zaman açıklayabiliyormu?
    Daha parayı ayarlayamamislar,parayı ayarlayinca açıklayacaklar...

3.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    Daha parayı ayarlayamamislar,parayı ayarlayinca açıklayacaklar...
    Ferit Başkan bunlar parayı ayarla değil yıldırma taktiği gibi geliyor.

Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    bu hissenin en büyük eksiği çok sığ olması ve spülatörün olmammasıdır.bu kağıdın ben tavan olduğunu veya yüzde 10 15 günü artıda kapattığını senelerdir hiç hatırlamıyorum.
    şirkete telefon ediyorum tahtannın sığ olmasını önleyecek bir şey düşünüyormusunuz diye böyle bir planımız yok diyor.
    peki bu olağanüstü genel kurula ne gerek vardı önceden tarih tespit etseniz diyorum yönetim bilir diyor yani ciddiyet yok.

5.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Kafanı yorma bizim hiç bir kaybımız yok,her yil enflasyonun üzerinde getiririz var...sadece kar artışını bekleyeceğiz oda artık ne zaman olur allah bilir...borsada bekletin en dusuk sevyede olacak ki sabrın olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    Kafanı yorma bizim hiç bir kaybımız yok,her yil enflasyonun üzerinde getiririz var...sadece kar artışını bekleyeceğiz oda artık ne zaman olur allah bilir...borsada bekletin en dusuk sevyede olacak ki sabrın olsun...
    Sıkıntı yok Ferit Başkan, bu hareketlerini bilerek aldım. Sabırda inatta fazlasıyla mevcut.
    Yalnız endex 105 bin olmuşken elimdeki ADEL, Crdfa ve gübre nin performans ı ister istemez kızdırıyor.

Bekliyorum sabırla.

7.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok Ferit Başkan, bu hareketlerini bilerek aldım. Sabırda inatta fazlasıyla mevcut.
    Yalnız endex 105 bin olmuşken elimdeki ADEL, Crdfa ve gübre nin performans ı ister istemez kızdırıyor.

Bekliyorum sabırla.
    Böyle yukselislerde likit hisseler her zaman gider.bende de 10 tane hisse var 1 hissem hareketli oda hektas.simdiki piyasa trederlerin piyasasi gelip geçici yani kimin cani ne zaman yanacak belli değil.

8.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    Böyle yukselislerde likit hisseler her zaman gider.bende de 10 tane hisse var 1 hissem hareketli oda hektas.simdiki piyasa trederlerin piyasasi gelip geçici yani kimin cani ne zaman yanacak belli değil.
    Haklısın endex zirveleri denerken likit hisseler başrol de oynuyor.
    107 binde endex ne yapacak çok merak ediyorum burdan bir düzeltme bekliyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •