Arama sonucu : 1961 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selam

Yeğenim hastaydı.. Gözleri enfeksiyon kapmış, mahvoldum iyilesene kadar.

Şimdi iyi çok şükür

Tesekkurler..
    Geçmiş olsun

Gözün enfeksiyon kapması gözün mikrop kapmasıyla aynı şey mi? Aynı şeyse yaşadım onu ben - biliyorum ne kadar kötü olduğunu.

Her yaşadığım sağlık sorununda şunu söyledim. "Meğer <sakatlanan uzvun adı> ne önemliymiş. Onsuz yaşamak istemiyorum."

Ben Tanklardan ürktünüz sanmıştım. Bir haftadır Tank oynamıyorum. Ama her gece istisnasız 600-700 KM yük taşıyorum Avrupa'da

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun

Gözün enfeksiyon kapması gözün mikrop kapmasıyla aynı şey mi? Aynı şeyse yaşadım onu ben - biliyorum ne kadar kötü olduğunu.

Her yaşadığım sağlık sorununda şunu söyledim. "Meğer <sakatlanan uzvun adı> ne önemliymiş. Onsuz yaşamak istemiyorum."

Ben Tanklardan ürktünüz sanmıştım. Bir haftadır Tank oynamıyorum. Ama her gece istisnasız 600-700 KM yük taşıyorum Avrupa'da

Selim bey cok teşekkür ederim

Vücutta zaten mikrop oluyormuş hep, bağışıklık sistemi düştüğü zamanlarda bu mikroplar enfeksiyon hastalıklarına neden oluyormuş. Bizimkisi de grip oldu ardından göz enfeksiyonu. Gözleri şişti vallahi kör olacak diye korktum. Allaha sukur iyi simdi. Size de çok geçmiş olsun. Sağlık insanın en buyük hazinesi

Sizin şu tır şöförlüğünüze çok güldüm ya. Alemsiniz vallahi

Çok degisik bir yaşam tarzınız var, seviyorum bu tarzinizi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •