-
Yıllardır bu from da yazarım o zamanlar nick im horhoto idi eski üyeliğimi kaybettim ve geri de alamadim artık uğraşmak da zor oluyor yas 40 i geçti neyse uzun bir zaman çimsa topiginde yazdim orada ne dolaplar dondu belli degil ama sonuçta teknik olarak hedefi ne ise oralara geldi biz yatırımcılar onumuzu ancak teknik veriler temel araştırmalarımıza dayarak yapıyoruz benim kront olarak değerlendirmem kront artık urunleri ticari değer kazanma niteliğine başladı sonuçta kap haberlerinde isc anadolu efes havelsan tr nın önde gelen şirketleri ile kurumsal anlaşmalar yapiliyirdu siber güvenlik gibi stratejik bir sektör de karşı tarafın yani kurumsal şirketlerin de urunlere vermiş olduğu değer olarak görüyoruz sonuçta iki masa bir sandalye degil olay hisse satışı üzerine birçok senaryo yapılabilir benim iyimser senaryom ise şirketin kurumsalligini arttırmak için boyle bir hamle yapılmış olabilir yapmış olduğu kurumsal is anlaşmalarını hisse üzerinde de pekiştirmek istemiş olabilir bunun nasıl bir etkisi olur ileride ki is anlaşması yapmak isteyen şirketlere bir referans olarak gösterilebilir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri