Sayfa 695/1011 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Haftabaşı iyimserliği ile fiyatlar yüksek açıldı ama gerisi gelmedi gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dikatli ol ama ......Bugün de sarsıntılı geçecek.....Erdoğan nın açıklası sonrası.......fırtına olacak diye tahmin ediyorum.....
    Bakalım nasip... Her zaman stop koyarım. (yazmaya korkuyorum pala yüzünden ) Orta vade diye geniş tuttum stopu. Patlarsam yazarım...

Bir de büyük hesap değil. Daha önce de yazmıştım zaten 4000 'ler görülmeden long, 7000 'ler görülmeden short olmam büyük hesaptan. Şu an uzayda gibiyiz. Yukarı da sürebilir, aşağıya da...
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Haftabaşı iyimserliği ile fiyatlar yüksek açıldı ama gerisi gelmedi gibi.
    15:30 - 16:00 'dan sonra ve kapanışta sert hareket bekliyorum senaryom tutarsa. Bakalım ne olacak...
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

4. Bence yılı en tepeden kapatmaya çalışacaklar, 2023'de seçimlerden önce patronlar maksimum kar payını şirketlerden alıp şahsi olarak nakitte girmek isterler.

Şirketlere kredi bulunuyor ama şahsi yatırımlara kredi bulmak zor.

müjde saat kaçta acaba? kaç trilyon güp açıklayacaklar yav çok heyecanlıyım

6. Kişisel olarak işlem yapınca ister istemez az risk çok kar hedefleniyor.

Özel fonlar olmalı, sürümden kazanç sağlama amaçlı, görünmez el filan kafa karıştırıyor. Mesela aktife emir yazmak yerine pasife emir yazabilir.

TL nin sahibi TCMB ama borsadaki hisseler saldım çayıra mevlam kayıra durumu var, herif olmasa işler bu kadar canlı olmaz, ama onu tahmin etmek de zor.

7. 5955,66@xu030 olarak güniçi düşük görülmüş olabilir tahminm .. kırmızı iki hisse paçasına yapıştı endeksin bırakmıyor .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8. Cumhurbaşkanı programı, bence akşam borsa kapandıktan sonra müjde verilecek veya seans sonuna doğru.

Sayfa 695/1011 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •