Üstadım sabahın köründe güne sizin yazdığınızı okumak en büyük keyfim. Hele hele yanında filtre kahve olunca tadından geçilmiyor. Sabah keyfim sizin yazılarınız olmayınca olmuyor . Bu günün en güzel haberi paylaşım yazınız. İyiki varsınız keyfiniz bozulmasın hep daim olsun. Tekrar hoşgeldiniz ,

Originally Posted by
deniz43
Kişisel olarak ben eleştiriye açık bir insanım,yapıcı eleştirilerin de insan gelişiminde çok faydalı olduğuna inanırım.Farklı görüşlerin karşılıklı nezaket ilkeleri çerçevesinde özgürce ifade edilmesini hep desteklerim.Bütün yazılarımı somut verilere,rakamlara,hesaplamalara ,haber linklerine dayalı olarak oluşturmaya özen gösteririm,farklı yorumları ya da düşünceleri olanlarla da memnuniyetle bu çerçeve içinde tartışırım.
Ama yazılarımı değil,kişisel olarak beni hedef alan ,nezaket ilişkilerini çiğneyen saygısız ifadeleri hoş görmem mümkün değil.Burada yapılan hakaret sadece bana değil, daha da önemlisi bu başlığın tüm katılımcılarına,onların tercihlerine yapılmış bir saygısızlık idi.
Sonuç olarak;ilginize çok teşekkür ediyorum.Karşılıklı nezaket ilişkileri ve forum kuralları çerçevesinde yılbaşından sonra bu başlıkta yeniden yazmaya ,paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğim
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri