Şirketimizin 27.12.2022 tarihinde yapılan Yönetim*Kurulu*toplantısında;
Sayın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necmi ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyesi*Yavuz ARIYAN'ın istifaları sebebiyle boşalan*Yönetim Kurulu Üyeliklerine,*TTK' nun 363' üncü maddesi uyarınca, görev sürelerini tamamlamak ve yapılacak*ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere Fulya ÇOLAK*ve Şeyda DEMİR'in atanmalarına karar verilmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Bir önceki yönetim , adese marketi batırdı , insaat işlerini yarım bıraktı.Sonucta ceplerini doldurup çekip gittiler:Ne güzel hayat değilmi.Yatırımcının sırtına binin , zararları yükleyin gidin.Yeni gelenlerde aynı türden olmasa bari:Haftalık yuzde 20 ye yakın düşüş pekte hayra alamet değil gibi
Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
3,40 kırıldı. 3,38
Kâr eden, temettü veren, şirketler iyidir tabiki.
O zamanlar 4 liradan 2,70 e düşmüştü. Çok düştü diye aldıydım. Meğer az düşmüş, 1 lira daha düştü.
Satamadım da. Neyse yine de kâr ettim sattım! Ama o kâr 2yıl kaybın çeyreği bile değildi.
Herkes kazanmak için giriyor. Ev araba parası kaybedenleri gördüm.
Umarım bu fiyattan aşağı düşmez inşallah....
Bol kazançlar...
Yer İmleri