Sayfa 226/823 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 6579 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla strateji flat yada şhort.
    aynen günlük long oldu, flat, short oldu shorta geç,

şimdi aralık vade zaten bitiyor, artık palanın cebinde, bunu alacak cebe atacak, sonra şubat vadeden itibaren aynen bu dediğinizi kovalayacağız, 41 haftanın haftaları tükendikçe short özellikle daha bir ağırlık ağırlık kazanacak,...

ama bir 4 cent veya 5.5/6 cent ihtimali var, ekonomi bom bok ama ihtimal var, niye çünkü fırsat kurda kuşa fırsat sunulmuş,..istikamet mecburi olmuş her yer kapalı, bit pazarına nur yağmış,..o nedenle,

ama biz genede 7 kasımcı olduğumuzdan short sinyal geldimi affetmiyoruz günlükte o tarafa dönüyoruz ciddiye alıyoruz sinyali, çünkü TR nin bütün salakları borsada ve toplu haldeler,

herkes birine bir hisse söylemiş sanki, adam controlmatik almış hemde 60 tl den, 230 olmuş oradan %9 aşağı basmışlar panik yapıp bana soruyor ne yapayım diye, ben hisseyi ilk duymuşum bu arada, ..bilmem etmem, amk, viob çuyum ben,..

düşünebiliyormusunuz,..bana soran % 400 karda,..

biz korkudan alamıyoruz, koyun olan, az biraz salak olan , başkasına soran tavsiye alan malı götürmüş,..

bunlar daire yazlık falan filan almadan ağalar palalar bunlara bir çullanmalılar öncelikle,..
    Son düzenleme : indregandi; 28-12-2022 saat: 23:19.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Yada sadece ocak rallisi ve düşüş seçimlere birkaç hafta kalıncaya kadar falan.Buda benim seneryom olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Muhtemelen nisanda seçimler. 5 0cağa kadar düşüş sonrasında şubat ortaları yada 3. haftası sonlarına kadar sürebilecek bir tepki falan olurmuki ardından okkalı bir düşüş. Seneryo.
    bu altılı masa seçimde kazanırsa ABD bunlara kıyak geçer, TR ye özel sayfa açar, bunlarda LGBT den eyalet sistemine kadar koşarlar o hızla, kim 6 LI masa,..

bu 6 lı masanın üyelerinden ikisi KK ve Davutoğlu, 2015 7 haziran seçimleri sonrasında biri %39 la, diğeri %23 le iktidarı paylaşmak için anlaşamamışlardı, şimdi 6 lı masa etrafındalar,.

4. Taibin çok hataları var ama bu gün Rusya'da bu hatalardan biri daha telafi ediliyor,..

bu hata telafi edilirse, ABD içun USD ye yukarı vurmak kalıyor,..nereye kadar seçime kadar,..şu demek ABD her ihtimalde seçime kadar TR ye demokratik gelecektir,...

sonrasında ABD liği bırakıp USA lık yapacaktır

5. eğer TR Suriyede anlaşırsa ABD nin iki yolu kalıyor,

1.6 lı masa ile gelmek
    2.batıdan gelmek, çünkü doğudan kovuldu, bundan öncede Kafkasyadan kovulmuştu, neyle RS-GÜRCÜ ile

6.  Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Üstat şimdi düşen 4. dalga oluşursa son bir atak ile 5. dalga ve okkalı düsşüş seneryosuda var eliotçularda.
    HERŞEY MÜMKÜN ELİOTTA ÖLE,..

eliotu bilememde 4 cent, 5.5-6 centler, hükümetçe sunulmuş fırsat devam ederse olasıdır,..o nedenle short düşünen bizler için günlükte long sinyaller flat, yoksa batarız

7. şimdi ben öncelik şu şekil ifade edeyim,

kendim bir kere burada short argumanı konu alsamda muhtemelen short açmayacağım,..

çünkü kendim 1/10 olmadan short açmıyorum, sermayem geçen sürede kar etmeme rağmen salak cesaretim olmadığından eridi ve 1/4 e düştü, ana sermayeden ek buna yapmam gerekir, bunu prensiplerim gereği pek istemiyorum, can atıyorum ama
    kalsın diyorum, çünkü vop kısasından kazanacağımı diğer enstrumanlardan ana sermaye olarak totalde kazanma şansım var, ..

ve bu zaten oluyor ve devam ediyor,

bireysel emeklilik fonunda altın fonu, değişken fon ve temkinli fondayım,

diğer lerinde ABD yabancı hisse fonu, AK Yatırım ikinci fon sepeti, ve altın fonu, burada tek altın fonunu tuttum, diğerlerinde 1.5 ayda %10 kar sonrası çıktım ve KKM dışı USD aldım, USD nin şu anda enflasyona göre 22,23 tl civarı olması gerekir, USD enflasyona gitmiyorsa, ENFLASYON USD ye gelecektir, bence 1.si,..

eğer bu arada hisselerde gerileme yaparsak düşenlerden alabilirim yada endex te long açabilirim,

kısaca şu shorttan beklediğim kaldıraçlı kazançla, ana sermayeye koyduğum kazanç arasında fark olmayacak, o nedenle bir süpriz olmazsa short açmayabilirm,

kontratların 9 bin tl olması voba ayırdığım bölümü geçmekte ve oaranı 1/4 e düşürmekte,..bu nedenle shorta katılmayabilirim,...

sonra bana short yazıyorsun kendin açmıyorsun demeyin lütfen, bunu önecelikle USD den yedi,kleri iskantoya bakmayıp kontratı 9000 ne çıkaranlar düşünsün

8. Ben şhorttayım ama tedirginim. Yarın tepki olabilir diye.

Sayfa 226/823 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •