Sayfa 790/1011 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Ben eyt li olanlara kesnlikle kaçırmayın basın geçin sonra da çalışın derim.

Elenmeye kaybetmeye gerek yok.

Sadece ahlak satanlar, erdem taslayanlar, ülkenin geleceği ile ilgili saçma sapan konuşanlara kızıyorum. Susun efendice yiyin işte, gelmiş fırsat ayağa, kaçmaz.

Y ve Z kuşağı için tek çıkış mevkilerini suriyeli kardeşlerine bırakıp ülkemizi terk etmek. Yapacak bir şey yok. Çalışsan bile hiç bir şey alamazsın, hiç bir şeye sahip olamazsın artık. 1 çalışan kaç kişiye bakacak bi de üstüne nasıl para kazanacak kazandırırlar mı...

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    .......
    Alark tutmaya devam ediyorlar. Patron kendisi bile bu kadar güvenmiyor kağıda beklentileri hep aşağıya çektiler. Kağıt 3 aydır aynı yerde Odaş 2 kat yaptı değişen Aüf sayesinde. Nnf tek lot almadı Odaştan sektörü çok iyi bilmelerine rağmen.

3. şu eyt konusunda söylenenler aslında ülke insanının düşünce yapısını o kadar güzel yansıtıyor ki..

malesef demokrasi mükemmel bir yönetim biçimi değil. oy uğruna, "benden sonra tufan" nitelikli kararlar alabiliyorsun. Süleyman Demireli kastediyorum tabiki, iki kere bunu yapmış bir kere dahi değil. devlet adamı olmak ile siyasetçi olmak çok farklı konular. Ecevite bir Fatiha okudum şimdi.
    Son düzenleme : MiniYatirimci; 28-12-2022 saat: 22:46.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Öğretmen ve sağlıkçılar emekli olmaz gibi..kayıp fazla.

Öğretmen uzmanlık-ek ders ile beraber 4.-5.000 kayıp olur..sağlıkçılarda da ,performans,nöbet parası aynı şekilde..
    Özelde çalışabilecek hasta potansiyeli olanlar emekli olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    kural mi ne kuralı?
    siyasetcinin biri yapmış zamaninda boyle kural mi olur.
    dunyada 1 gunde 2 milyondan fazla insani emeklilik hakki kazandigi baska ulke oldu mu acaba?
    bunu ciddi soruyorum dunya rekoru kirdik ellam.
    Haklısın kural degil. Kanun böyleydi. Bütün kanunları siyasetçiler yapmıyor mu?

6. Bence memurlarda emekli olup memur olarak çalışmaya devam etme hakkı istesinler sonuçta mecliste bir kanunla çözülür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Ne emekli maaşım var, ne SGK, ne de maaşım.

Burnum Kurt gibi koku almak zorunda yoksa aç kalırım.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

8.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Bence memurlarda emekli olup memur olarak çalışmaya devam etme hakkı istesinler sonuçta mecliste bir kanunla çözülür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    aslında buna benzer bir şey yazacaktım da yazmayayım nasılsa anlamazlar dedim içimden, vazgeçmiştim.

kanun böyle, hak böyle diyenler var. hadi yarın kanun çıkaralım o zaman: "1999 öncesinde sigorta girişi olanlar, 1999 sonrası sigorta girişi olanlara her ay 20 bin TELE ödeyecek. Ödeyemeyen çalışma kamplarına gönderilecek." bu arkadaşlar acaba yine kanun böyle, hak verilmiş diyecekler mi

ah insanoğlu ah

Sayfa 790/1011 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •