Yaptığı primi geri verdi tekrardan başa döndü.
Yaptığı primi geri verdi tekrardan başa döndü.
Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin (Şirket) sahip olduğu Şirket sermayesinin %1,4625 'ine tekabül gelen 935.978 TL nominal değerli paylar, 1 TL nominal değerli pay için 81,00 TL fiyatla Alıcı Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.'ne Kurumumuz aracılığıyla (Alıcı/Satıcı Üye) toptan alış satış işlemleri kapsamında satılacaktır.
Satılacak toplamda 935.978 TL nominal değerli paylar halihazırda "Borsa'da işlem gören niteliktedir".
Bir aydır yatirm fonlarının satışları karşılandı açığa satış ve kredinin daha ilk gün tabanını yedik magen de de fonların satışları olabilir dedim ama bu nün yukarıdaki haber Esenboğa hisse geri alim yapiyor bize postaliyor , Esenboğa kendi gelirleri olan şirket yüzde 1,4 payını ben ne yapayım zaten yüzde 75 i bende 81 Milyon benim kasamdan niye çıksın benim param olsa kendi hissemi alirim bahane Esenboğa dan bu payları neden Naturel Holding Almiyor hayır bana sordunmu yatırımcıya bunla ilgili Yönetim Kurulu Kararı varmi yok bakkal dükkanımi burası kafasına göre iş yapiliyor , yatırım tavsiyesi deildir....
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin (Şirket) sahip olduğu Şirket sermayesinin %1,4625 'ine tekabül gelen 935.978 TL nominal değerli paylar, 1 TL nominal değerli pay için 81,00 TL fiyatla Alıcı Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.'ne Kurumumuz aracılığıyla (Alıcı/Satıcı Üye) toptan alış satış işlemleri kapsamında satılacaktır.
Bu satışın bir manâsı olmalı.Esenboğa'nın geri aldığı hisseleri natene satması bu gün natene tabanı getirdi. Bundan sonra da muhtemelen geri alımları satacaktır. Bunun muhtemel bir sebebi , bu günkü bir önceki yazımda belirttiğim gibi bir kısım esen ya da magen hisse karşılığı bir ortaklık veya ilerde dahada değerlenecek hisseleri patronun şimdiden geri almasıdır.
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Patron piyasadaki hisseleri uhdesinde toplamaya devam ediyor.Naten geri alımlarınıda satın almıştı.Bunlarıda alma ihtimali var.
Info Yatirim 114 000 lotla satisda bir numara info Yatirim fonu mu idi acaba fonların satışları biterse 10 dk da yukari doğru silip supururler Yatirim tavsiyesi deildir
Normali yarın tepki yükselişi yaşamasıdır fakat Naten huyunu bilenler bilir genelde düşüşe başladığında 4 yada 5 günden tepki vermeden düşüş yaşayamaya devam etmesidir.Umarım bu seferde aynısı olmaz.
Yer İmleri