Sayfa 323/401 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku
    Tekrar etmemiz gereken bir cümle var, kulaktan dolmayla zararda oturur, kârda oturamazsın.

2023 hasılat beklentimi 1.3 Milyar TL'ye, 31.12.2022 taşınmaz değerleme beklentimi 13 Milyar TL'ye revize ediyorum. 2024 hasılat kaleminde 2 Milyar barajı geçilmesi kuvvetle muhtemel. Yatırım tavsiyesi değil.
    Kasım ayı içerisinde beklentilerimizi revize etmiştik

2.  Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar bu sene boyunca konuştuk, zurnanın zırt dediği yere geldiiiiiik, DEĞERLEME RAPORLARIMIZ GELDİ, 13 MİLYAR TL beklediğimi söylemiştim daha öncesinde, 31.12.2022 DEĞERLEME TOPLAMI 13 MİLYAR 600 MİLYON TL GELMİŞTİR.

HİSSE BAŞI 27,22 TL TAŞINMAZ DEĞERİNE, HİSSE BAŞI 24 TL DEFTER DEĞERİNE İŞARET ETMEKTEDİR. TÜM ORTAKLARA HAYIRLI OLSUN.

Bu vesile ile sene sonu gelir tablosu, 8 MİLYAR TL NET KAR RAKAMINA, YANİ HİSSE BAŞI 16 TL KAR RAKAMINA İŞARET ETMEKTEDİR.
    Tebrikler sayın yazık [emoji122][emoji122][emoji122]. Hayırlı olsun.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    4-5 milyar tl olan değer 12-15 olmaz....

artı kağıt üzerinde değerinin olması hissenin değerinin artacağını göstermez.

potansiyeli olmasıda artacağı anlamına gelmez.

GELDİ :D
    Tüm ortaklara hayırlı olsun tekrardan

4.  Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar bu sene boyunca konuştuk, zurnanın zırt dediği yere geldiiiiiik, DEĞERLEME RAPORLARIMIZ GELDİ, 13 MİLYAR TL beklediğimi söylemiştim daha öncesinde, 31.12.2022 DEĞERLEME TOPLAMI 13 MİLYAR 600 MİLYON TL GELMİŞTİR.

HİSSE BAŞI 27,22 TL TAŞINMAZ DEĞERİNE, HİSSE BAŞI 24 TL DEFTER DEĞERİNE İŞARET ETMEKTEDİR. TÜM ORTAKLARA HAYIRLI OLSUN.

Bu vesile ile sene sonu gelir tablosu, 8 MİLYAR TL NET KAR RAKAMINA, YANİ HİSSE BAŞI 16 TL KAR RAKAMINA İŞARET ETMEKTEDİR.
     Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku

GELDİ :D
    Tüm ortaklara hayırlı olsun tekrardan
    Vallahi şimdi bende sana yazıyordum...

Daha önceki deneyimlerimden ve ismini vermek istemediğim bşka bir gyo şirketinden dolayı değer artışlarının bu kadar olacağını düşünmüyordum ortak.....

temel bilgi sahibi olmadan uçacak , kaçacak türünden spekülatif yazı yazan çok insan var...

ama siz rüştünüzü ispat ettiniz paylaşım içinde teşekkürler......
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    Vallahi şimdi bende sana yazıyordum...

Daha önceki deneyimlerimden ve ismini vermek istemediğim bşka bir gyo şirketinden dolayı değer artışlarının bu kadar olacağını düşünmüyordum ortak.....

temel bilgi sahibi olmadan uçacak , kaçacak türünden spekülatif yazı yazan çok insan var...

ama siz rüştünüzü ispat ettiniz paylaşım içinde teşekkürler......

Yola yeni çıkanları avlamak peşinde olan malesef çok tip var.

Biz zaten bunları konuşurken 4-5 arası hareketler mevcuttu şirkette, bu değerleme sonrasında Ağustos ayında 4-5 arasıyken ne kadar ucuz ise şimdi de benzer ucuz hale gelmiştir. Defter değerimiz 24 TL ye tekabül edecektir. Enflasyonun gecikmeli etkileri kaynaklı asıl kira artışlarını bu sene 2023 itibarıyla göreceğiz. 2023 yılında çeyreklik sırasıyla, 230-270-340-400 milyon olacak şekilde kira geliri çok olası duruyor. Mercedes deponun geri kalan kısmına ek olarak, OTO REY devam ediyor, İstanbul Sancaktepe Muhit, yanı sıra diğer konut projesi, Pendik-Kurna olası güzel bir kap. Tüm bunlar yaşanırken enflasyon görünümünde marjinal bir iyileşme olmaması kaynaklı, tekrar aynı sarmalda yüksek kira artışları ve yüksek değerleme devam edecektir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Bedava bilgidir. Yeni arkadaşlar buralarda yazanlara göre al-sat yapmayın, kendiniz de araştırın.

6.  Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku

Yola yeni çıkanları avlamak peşinde olan malesef çok tip var.

Biz zaten bunları konuşurken 4-5 arası hareketler mevcuttu şirkette, bu değerleme sonrasında Ağustos ayında 4-5 arasıyken ne kadar ucuz ise şimdi de benzer ucuz hale gelmiştir. Defter değerimiz 24 TL ye tekabül edecektir. Enflasyonun gecikmeli etkileri kaynaklı asıl kira artışlarını bu sene 2023 itibarıyla göreceğiz. 2023 yılında çeyreklik sırasıyla, 230-270-340-400 milyon olacak şekilde kira geliri çok olası duruyor. Mercedes deponun geri kalan kısmına ek olarak, OTO REY devam ediyor, İstanbul Sancaktepe Muhit, yanı sıra diğer konut projesi, Pendik-Kurna olası güzel bir kap. Tüm bunlar yaşanırken enflasyon görünümünde marjinal bir iyileşme olmaması kaynaklı, tekrar aynı sarmalda yüksek kira artışları ve yüksek değerleme devam edecektir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Bedava bilgidir. Yeni arkadaşlar buralarda yazanlara göre al-sat yapmayın, kendiniz de araştırın.
    Bende uzun süredir takip ediyorum bu şirketi.....

Büyük potansiyeli vardı ilk baksığım zaman...

pd/dd değeri 1,70 lere çıkmıştı bu dönemde

ama yine şu anda 0,50 lere indi....

üstelik dediğiniz oto sanayi ve diğer projelerde duruyor.... yılbaşından itibaren kiira gelirlerinde de güncellemeler ise büyük artışlar olacaktır.

hisse başına karı bu kadar büyük olan çok az şirket var. düşük fiyatlardan alabilenlere çok iyi. bu fiyatlardan alanlara da iyi kazançlar diliyorum...
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by chaos Yazıyı Oku
    bakalım ne gelecek ( :
    ( : As bayrakları

8.  Alıntı Originally Posted by chaos Yazıyı Oku
    ( : As bayrakları
    as as as

Sayfa 323/401 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız