Sayfa 34/404 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 3229 madde; 265 - 272 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1. Eyt bile çıktı konya egeen 22 yıldır sermaye artırmadı. Konya egeen sermaye artırımndan önce çalışma hayatına başlayanlar 2024 yılında emekli olacaklar. Konya egeen bu gidişle 60 yaş şartıyla emekli olacakları da emekli ederler yinede sermaye artırmazlar...

2.  Alıntı Originally Posted by d_kozmos Yazıyı Oku
    Eyt bile çıktı konya egeen 22 yıldır sermaye artırmadı. Konya egeen sermaye artırımndan önce çalışma hayatına başlayanlar 2024 yılında emekli olacaklar. Konya egeen bu gidişle 60 yaş şartıyla emekli olacakları da emekli ederler yinede sermaye artırmazlar...
    Bunlar mezarda emekli eder hocam

3. Ben Konydan emekli oldum sayılır, çalışmak isteyene buyur diyor hacı , hacının bi kusuru yok 😂

4.  Alıntı Originally Posted by thot10 Yazıyı Oku
    Ben Konydan emekli oldum sayılır, çalışmak isteyene buyur diyor hacı , hacının bi kusuru yok ��
    Thot hocam sende mi ciktin

5. Kozal bedelsiz verdi, taban gidiyor. Yeni trend bu galiba

6. Herkes dayanamayıp gitti herhalde

7.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Kozal bedelsiz verdi, taban gidiyor. Yeni trend bu galiba
    kozalla karıştırma bu üçlüyü sevgili kepetto kardeşim kozal belirsizlikler yumagı kayyum tepesinde ne zaman ne yapacagı belli degil ve iktidar sahipleri bir an önce giderayak onu ta satıp veya birilerine peşkeş çekip nakit ihtiyacını karşılamak istiyor yani tam bir muamma ben şahsen egeen to***inde ayak uyduramaz sadece %2000 bedelsizi var başka da bir beklentisi yok diye düşünürüm şimdilik diye yazmıştım ve haklı da çıktım tabi aslında hiç temettü de vermedi kasa dolu olmalı ama yiyen yemişse onu dahi bilmiyoruz hayırlısı olsun.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703

Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 34/404 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •