Originally Posted by GP Daha iki saat var açılışa.😥 Hafta sonlarıda seans olsa😂 Yılın ilk işlem gününde heyecan dorukta😂
BAE verdiği para karşılığı varlık fonundan seçim yapacakmış.Ne gidecek bakalım
Originally Posted by GP BAE verdiği para karşılığı varlık fonundan seçim yapacakmış.Ne gidecek bakalım Bugünün en iyi sektörü hangisi? Cevap sanırım o
Originally Posted by wasaban Bugünün en iyi sektörü hangisi? Cevap sanırım o Telekommu diyorsun. Liman istiyorlarmış özellikle
Originally Posted by GP Telekommu diyorsun. Liman istiyorlarmış özellikle Ben öyle düşünmüştüm ama “ lojistik” konumumuzdan dolayı çokomelli…
Bana geçen sene xu30 a Odaş ve Alarko girecek deseler, hadi ordan derdim. Neydi sloganımız; “ hayaldi, gerçek oldu”.
Originally Posted by wasaban Bana geçen sene xu30 a Odaş ve Alarko girecek deseler, hadi ordan derdim. Neydi sloganımız; “ hayaldi, gerçek oldu”. Yaparsaaa bist yaparr
Originally Posted by GP Yaparsaaa bist yaparr Almanya dan arkadaşımla konuştum. Türkiye de işler çok iyi olmalı, borsanız rekorlar kırıyor dedi. Bende ona , ne sandın orda raflar boşmuş dedim😂
Forum Rules
Yer İmleri