Sayfa 899/1011 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Çarşambaya kadar EKGYO tutulur, CB konuşmadan satılır...
    Grafiksel. 8.90 alti iyi maliyet olabilir diye gecen hafta takibe almistim. Cuma ve bugun islem yaptim spottan. Tamami olmasada bir miktarini tasirim diye dusunuyorum.kismet

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Grafiksel. 8.90 alti iyi maliyet olabilir diye gecen hafta takibe almistim. Cuma ve bugun islem yaptim spottan. Tamami olmasada bir miktarini tasirim diye dusunuyorum.kismet
    CB konuşana kadar vermezler aşağı. Zaten büyük ihtimal yarın da rapor gelir, bir tur da oradan alabilirler. Bakalım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. 10 lira altı hisse kalmayacak projesi var demiştim bist 30-50-100 de...

aylar önce....tek kalan hisse ekgyo oda geçiyor...

sıra 50 ve 100 endekste...

4. 1/2 realize ettim .. ekgyo ..günlük trade kısmını toparlıyorum portfoyun .. belki bir trade daha hak tanırıım kendime adaylarım ...thy tav petkm garan eregl .. thy dışındakiler portfoyde var zaten .. kısmet .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5. Gün içi zerre ufak bir düzeltme bile yapmadan yavaş yavaş yukarı...

İlginç zamanlar... Ne alsan yukarı...

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    1/2 realize ettim .. ekgyo ..günlük trade kısmını toparlıyorum portfoyun .. belki bir trade daha hak tanırıım kendime adaylarım ...thy tav petkm garan eregl .. thy dışındakiler portfoyde var zaten .. kısmet .
    thy dışındakilerden ilave olarak kullandım hakkımı .. tek sefer alışla parça parça alışta günlük alım kredi limiti değişiyor bende sizdede aynı mı bu durum acaba ?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    thy dışındakilerden ilave olarak kullandım hakkımı .. tek sefer alışla parça parça alışta günlük alım kredi limiti değişiyor bende sizdede aynı mı bu durum acaba ?
    Dikkat etmedim hiç ama öyle olmaması gerekir mantıken?

8.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Gün içi zerre ufak bir düzeltme bile yapmadan yavaş yavaş yukarı...

İlginç zamanlar... Ne alsan yukarı...
    EYT için mart ayında dağıtılacak parayı düşünürsek hisse fiyatları ucuz kalır. 20 milyar dolar borç ertelendi, EYT kitlesine bu sene 142 milyar TL ödeyeceğiz. Normalde devlet çalışanları da emekli olsa bu rakam ikiye katlar. EYT için ilave her ay 12 milyar TL ödeme yapılacak.

Sayfa 899/1011 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •