Sayfa 138/475 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. ben 10-11 yıldır buradayım. Soda'da başlayan macerama Şişe olarak devam ediyorum. ancak şirketle veya sektörle ilgili yeni bir olmadığı sürece sadece yazılanları okumakla kalıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    ben 10-11 yıldır buradayım. Soda'da başlayan macerama Şişe olarak devam ediyorum. ancak şirketle veya sektörle ilgili yeni bir olmadığı sürece sadece yazılanları okumakla kalıyorum.
    Evet yine yukarıda kalanlar kısmında yazdığım; geçmişten sürüş konfor paketi alanlar çekirdek citlata çıtlata izliyorlar sizin gibi. Tebrikler.. ytd

3. Sn spenc gülegüle kullan yeni arabanı,hayırlı olsun.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Evet yine yukarıda kalanlar kısmında yazdığım; geçmişten sürüş konfor paketi alanlar çekirdek citlata çıtlata izliyorlar sizin gibi. Tebrikler.. ytd
    hayırlı olsun spenc sen de siseden araba alanlar kervanına katıldın

5.  Alıntı Originally Posted by gun75 Yazıyı Oku
    Sn spenc gülegüle kullan yeni arabanı,hayırlı olsun.
     Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    hayırlı olsun spenc sen de siseden araba alanlar kervanına katıldın
    Teşekkürler arkadaşlar, birazcık hisselerden tirtiklamadim desem yalan olur ama çoğunluk kredi çektim, eldeki aracın üstüne..

6. bir bakayım dedim harbiden bizim ringo ringo şişeler uçmuş mu diye.

3 ocak 2022 kapanışında sise/xu100=0,007054 imiş.
    bugünkü kapanışı sise/xu100= 0,007889

bist100 endeksine göre %10 fazla getiri vermiş. (temettüler dahil) ama endeks hesaplamasında sasa-hektaş vb gibi süper şirketler, eregli gibi endeksin çok gerisinde kalmış ağır hisseler dahil olduğundan endekse göre getiri bakmak mantıklı değil gibi.

daha değişik bir örneğe bakalım,

3 ocak 2022de 1 şişe hissesi 3,624385 vakıfbank hissesi ediyormuş.
    bugün kapanışta 1 şişe hissesi 3,660656 vakıfbank hissesi ediyor.

bir de isctr'ye bakalım.

3 ocak 2022'de 1 şişe hissesi 4,246961 isctr hissesine denk geliyormuş. (bölünmüş fiyattan hesaplıyoruz tabiki.)
    bugün kapanışta 1 şişe hissesi 3,419602 isctr hissesine denkmiş. piyasa bu rasyoyu sevmiş olacak ki geçen sene 25 mart 2021-15 kasım 2021 arasında hep bu rasyo(+/- 5 diyelim) ile işlem görmüş iki senet.

son 1 senede %24 isctr altı getiri seneye şişe isctr'yi döver heralde

uzun vadede sise'nin endeks üstü getirisinden (sermaye kontrolü gelmezse tabi) şüphe yok belki ama uçan şey sadece şişe değil bence, bir kaç şirket hariç genel olarak bist uçmuş. bu sene gerçekten istisnai bir seneydi.

neyse, bu rasyolara tamamen eglencesine baktım. boş muhabbet işte.

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    bir bakayım dedim harbiden bizim ringo ringo şişeler uçmuş mu diye.

3 ocak 2022 kapanışında sise/xu100=0,007054 imiş.
    bugünkü kapanışı sise/xu100= 0,007889

bist100 endeksine göre %10 fazla getiri vermiş. (temettüler dahil) ama endeks hesaplamasında sasa-hektaş vb gibi süper şirketler, eregli gibi endeksin çok gerisinde kalmış ağır hisseler dahil olduğundan endekse göre getiri bakmak mantıklı değil gibi.

daha değişik bir örneğe bakalım,

3 ocak 2022de 1 şişe hissesi 3,624385 vakıfbank hissesi ediyormuş.
    bugün kapanışta 1 şişe hissesi 3,660656 vakıfbank hissesi ediyor.

bir de isctr'ye bakalım.

3 ocak 2022'de 1 şişe hissesi 4,246961 isctr hissesine denk geliyormuş. (bölünmüş fiyattan hesaplıyoruz tabiki.)
    bugün kapanışta 1 şişe hissesi 3,419602 isctr hissesine denkmiş. piyasa bu rasyoyu sevmiş olacak ki geçen sene 25 mart 2021-15 kasım 2021 arasında hep bu rasyo(+/- 5 diyelim) ile işlem görmüş iki senet.

son 1 senede %24 isctr altı getiri seneye şişe isctr'yi döver heralde

uzun vadede sise'nin endeks üstü getirisinden (sermaye kontrolü gelmezse tabi) şüphe yok belki ama uçan şey sadece şişe değil bence, bir kaç şirket hariç genel olarak bist uçmuş. bu sene gerçekten istisnai bir seneydi.

neyse, bu rasyolara tamamen eglencesine baktım. boş muhabbet işte.

Allahtan Thy olarak bakmadın yakardım bu senetleri

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
    Hayırlı olsun Spenc Dostum. Kasasız belasız inşallah.
    Yıl sonu devir işlemleri dolayısyla çok yoğunum bende foruma giremedim fazla. Akşamda uyuya kalmışım. mesajını geç gordum kusura bakma.
    Bofa sağolsun dün bayağı mal aldı ama bugun vermeyeceğinin garantisi yok. ama genelde kendi mallarını dağıtıyor.
    çerezlik mal kaldı boşta maliyet 34 lerde şu anki kar gayet iyi hayırlısı diyelim bu hafta da yoğunluk devam eder bensiz idare edin.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Sayfa 138/475 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •