Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 912/1011 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Zenginden parayı alıp fakirlere kaliteli ücretsiz okullar iyidir..(bence)
    İzmir Atatürk lisesi en iyi örnektir .

YTD
    Inanilmaz hatalar yapılıyor çok üzülüyorum servis diye bir şey liseye kadar kesinlikle olmamalı herkes gönül rahatligi ile yaşadığı mahallede çocuğunu yürüyerek okula göndermeli ve bütün ülke en azından liseye kadar aynı eğitimi almalı...

Basit görünen bu konu bile trafikten sosyolojiye konut kirasindan ev fiyatına o kadar fazla şeyi çözer ki.

Kimsenin umurunda bile değil tabi. Bunlarla uğraşması gereken kişiler eyt derdinde. Yazıklar olsun.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Gıda Dedektifi
    @gidadedektifi_
    ·
    1 sa
    ABD de faaliyet gösteren bir sivil kuruluş market raflarında satışta olan 28 farklı bitter çikolata ürününe analiz yaptı. Ürünler arasında yüksek oranda kurşun içeren markalardan biri de Türkiye'deki Ülker tesislerinde üretilen Godiva Signature oldu.

https://gidadedektifi.com/2023/01/02...-ortaya-koydu/

https://twitter.com/gidadedektifi_/s...72172746899458
    ohaaaaa. kurşun la bu kurşun , kudret narı değil... insan vücuduna bir girdi mi . çüşingen bundan sonra hayatta godayva almam.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Inanilmaz hatalar yapılıyor çok üzülüyorum servis diye bir şey liseye kadar kesinlikle olmamalı herkes gönül rahatligi ile yaşadığı mahallede çocuğunu yürüyerek okula göndermeli ve bütün ülke en azından liseye kadar aynı eğitimi almalı...

Basit görünen bu konu bile trafikten sosyolojiye konut kirasindan ev fiyatına o kadar fazla şeyi çözer ki.

Kimsenin umurunda bile değil tabi. Bunlarla uğraşması gereken kişiler eyt derdinde. Yazıklar olsun.
    Devlet okullarında da servis var,sanıyorum.
    Etki ajanları olduğu sürece parası olan çocuğunu özel okula gönderecektir,bu kural hiç değişmez.

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ohaaaaa. kurşun la bu kurşun , kudret narı değil... insan vücuduna bir girdi mi . çüşingen bundan sonra hayatta godayva almam.
    Diğer markalı ürünlerde de toksit maddeler çıkmış,Anladığım kadarı ile sorun kakao da.

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Zenginden parayı alıp fakirlere kaliteli ücretsiz okullar yapılması iyidir..(bence)
    İzmir Atatürk lisesi en iyi örnektir .

YTD
    Benim öğrenim gördüğüm devlet okulunda 1965 - 70 li yıllarda, İMML mezunları,askerliğini asteğmen olarak yapıyorlarmış,Yıldız teknik ünv.sine sınavsız alınıyorlarmış.
    Diğer ders kitaplarına ilaveten,Teknik resim,mekanik,dinamik,teknik ingilizce, malzeme bilgisi dersi vs.

Ayrıca 25 Cilt atölye dersi kitaplarını okuduk.(her biri en az 10 cm kalınlığında)
    Teorik dersler haricinde yarım gün uygulamalı atölye dersi vardı.
    Doğrultma,kaynak,boya,şase,ön düzen,elektrik,Krank,eksantrik mili,subap taşlama,motor kapağı,blok taşlama.
    Motor,otomatik ve manuel şanzıman,diferansiyel vs.vs..sökme,toplama,ayar ve çalıştırma....
    Alet avadanlık,diğer hassas ölçüm aletleri,kısaca 1 arabayı komple söküp toplama,tamir onarma diyebiliriz.
    Son düzenleme : dva glaza; 02-01-2023 saat: 23:56.

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    piyasa yapıcı olduğu için alış tarafında da olmalı diye biliyorum. kademelerde alış tarafına satış geldiğinde , alıcı kısmında ziraat yatırım çıkıyor mu bakmak lazım. hiç bakmadım. çünkü genel olarak borsada derinlik kısmında alıcı satıcıyı görmek istemediğim için o datayı satın almamıştım. hatta bazen derinlik bile görmek iyi olmuyor trade yaparken negatif etkileyebiliyor. altıns1 e satış geldiğinde alan kısımın ekran görüntüsünü biri atarsa bakarız.
    bugün fair value 11.00 iken, 11.30 satışta py kotasyonu vardı, eğer alış da giriyorsa 10.70 olmalı bu mantıkla, o kademe görünmediği için bilemem.. ama dediğim gibi henüz halka arz sürüyor, arz tamamlandıktan sonra ne yapacak, önemli olan o .. tahtadan çekilecek mi, yoksa kotasyon vermeye devam edecek mi ? kotasyon vermeyecekse, sıkıntı ..

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOB,ASLA YAPMAYIN...

Bunu ara ara yazıyorum.İnsani bir görev olarak.16 yıl viobda çok aktif işlem yaptım. Günde 2.000 kontrat yaptığım oldu (Buraya bazen yapıştırdım) .Bir ayda araba parası kazandım-kaybettim.Her türlü sistemi,algoritmayı ,ortalamayı,fiboyu,metastocku vs...denedim,yaptım -kulllandım...günde 16 saat uğraştım...Bu uzun zamanda geriye 1-2 kişi kaldı.Onlarca arkadaş battı.Ben de geçmişte battım.GEÇEN YILLAR ve SIKINTILI ZAMANLAR bakiye kaldı.

Hedge vs. diyen ve başaran 1-2 arkadaş vardır.Ama bunu yapan ve başaran sadece 1-2 kişi tanıdım.VİOB a bulaşınca yani kumarhaneye girince iradeyi kontrol etmek ve çarpılmamak mümkün değil.VİOB olunca ky. %99 u salt poz. açar ve batar.

Hedge işinde de sistem vardır.Sistemin iyi çalışması çok önemlidir..ve yine orada da asıl kazancı sağlayan hisselerdir.

Eğer VİOB yerine sağlam 6-10 hisse seçip bekleseydim, HER AÇIDAN ÇOK DAHA KAZAÇLI ÇIKARDIM..
    Forum tarihinin en faydalı mesajı olmuş, sizi tebrik ederim arkadaşım.
    Yalan dolan yok, kibir ukalalık yok.
    Gerçeğin gücü var, o nedenle etkili olur, yeni başlayanlar bu mesajla karşılaştıklarında, durup düşünürler, çok faydalı olur.
    Yeni gelen kişilerin bu piyasa hakkında böyle bir uyarıyla karşılaşacağı bir yer yok.
    Biz onları bulamayız, onlar bu mesajı gelir bulur.
    Ben de yeni gelenlere uyarı olsun diye bazı paylaşımlar yaptım, benimkiler uzun ve karışık oldu, geçti gitti, az kişiye faydalı olmuştur.

Sizinki daha iyi, kısa ve öz, okunur.
    Haftada ya da on günde bir aynı mesajı atarsanız ben de sevinirim, bu mesaj kimseyi rahatsız etmez.
    Ortada bir bataklık var ve hiçbir uyarı levhası yok, herkes kendi derdinde, bataklık bilinse de çoğunluk bir umursamazlık içinde.

Kime ne kadar fayda sağlar ölçemeyiz, bilemeyiz ama kesinlikle fayda sağlar.
    Başka arkadaşlar da akıllarına geldikçe yazsınlar. Ben de yazıyorum.

Piyasanın doğası gereği bir saadet zinciri oluştu, belki de yeni oluşuyor. Yeni gelenleri uyaralım, en azından bu dönem mutlaka uyaralım.
    Sert bir düşüş trendi oluşana kadar yazmakta fayda var, o zamana kadar yeni hesaplar açılmaya devam eder.

Ben başlayalı fazla olmamıştı, 98 krizinde piyasa 3'te 2'sini kaybetti bir ay içinde.
    Bir kadın emekli ikramiyesini yatırmış, yüzde 70 zarar vardı. Beni etkilemişti, ömür boyu çalışmış o ikramiye için.
    Baktım sağlam hisseler almış, bu şeklide dursun demiştim, ne yaptı bilmiyorum.
    Tek seansta yanımda batanlar da gördüm. Batmanın bedeli herkes için aynı değil.

Short'u öğrenip son aylarda batanlar olmuştur, ileride de batanlar olacaktır, biz görmüyoruz artık.

En azından bu uyarıyla para dağıtılan bir yer olmadığını bilerek gelsinler.

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Benim öğrenim gördüğüm devlet okulunda 1965 - 70 li yıllarda, İMML mezunları,askerliğini asteğmen olarak yapıyorlarmış,Yıldız teknik ünv.sine sınavsız alınıyorlarmış.
    Diğer ders kitaplarına ilaveten,Teknik resim,mekanik,dinamik,teknik ingilizce, malzeme bilgisi dersi vs.

Ayrıca 25 Cilt atölye dersi kitaplarını okuduk.(her biri en az 10 cm kalınlığında)
    Teorik dersler haricinde yarım gün uygulamalı atölye dersi vardı.
    Doğrultma,kaynak,boya,şase,ön düzen,elektrik,Krank,eksantrik mili,subap taşlama,motor kapağı,blok taşlama.
    Motor,otomatik ve manuel şanzıman,diferansiyel vs.vs..sökme,toplama,ayar ve çalıştırma....
    Alet avadanlık,diğer hassas ölçüm aletleri,kısaca 1 arabayı komple söküp toplama,tamir onarma diyebiliriz.
    Bu ve benzeri okul mezunları olaylara bağlantılı bakmak durumundalar,bizim okuduğumuz dönemde 1 araçta 6 bin adet,bir birine bağlantılı parça vardı,bu 6 bin parçadan 1 tanesi eksik olursa araç çalışmaz veya verimli çalışmaz,veya kazaya sebebiyet verebilir.(en azından çoğunluğu böyle bakıyordur)

Ben burada ''VİOP cular asla başaramayacaklar'' yazalı, 5 yıldan fazla oldu.(çok defa yasaklandım)
    Şimdi bakıyorum herkes bu düşüncede.
    Ne mutlu bana.

YTD

Sayfa 912/1011 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •