9.50/10 larý tekrar göstermesinde malum þahýs.
Hem özel tüzel emirle o lotlarý alan masa altýndan kaç oran indirim ve maliyetle aldý oda öenmli sayýn kulyutar..
Ekranda görünen sistem maliyeti kiþinin fiziki maliyeti ne acaba , belkide 6/7 TL![]()
9.50/10 larý tekrar göstermesinde malum þahýs.
Hem özel tüzel emirle o lotlarý alan masa altýndan kaç oran indirim ve maliyetle aldý oda öenmli sayýn kulyutar..
Ekranda görünen sistem maliyeti kiþinin fiziki maliyeti ne acaba , belkide 6/7 TL![]()
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Paramý versin 1 dakika durmam yemin ederim.
Onun domuz suratýnýn meymenetsiz getirlerine ihtiyacým inan yok , ama helal para býrakamam iþte sorun orda...
Bak inanmasakta durum ortada sallana sallana iniyor kýrk nazla çýkan hisse
Neyse bende senin gibi dusunmek istiyorum artýk
Oyun böyük yeðen diyip bekleyelim bakalým madem.
Sabah 12.71 den almaya baþladým bismillah
12.61 ... 12.51...12.40 aldým daha sonra
Nereden alýrsam alayým Zarar))
Çok istikrarlý bir tahta.. hep düþüyor
En son 14 ay her gün düþmüþtü.
Sonra toparlayýp 4 ay sürekli düþtü. Sonra toparlayýp 1.5 ay sürekli düþtü
Düþme konusunda çok istikrarlý
16 seviyesini girdiði yeri 14 ay sonra görebildik.
Müthiþ bir performans))
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Bugün 12.30 ,12.20 den aldým az birþey yine
Yine zarar ettim
Düþtüðü her noktadan alýp zarar ediyorum.
Müthiþ bir istikrar... Bugün al, akþama zarar et. Kesintisiz zarar
))
Komik olan esas mesele, 1.5 milyar lira deðer bictiðim hissenin 100 bin lira satýþ yiyince 15 kademe gevþemesi 100 bin liralýk satýþ ile þirketin piyasa deðeri 15 milyon lira düþüyor. Hadi burdan Yak .
Ýsbankasi bugün 3 milyarlýk hisse alýmý yapacaðýný açýkladý. Þirketine güvenen patronlar geri alým yapýyor
Bizim patron ise tam tersi, hisseyi satýyor 12.35 den. Demek ki patron için hissenin ederi 12.35. yada 12.35 den alacak bý enayi buldu. Yada patrondan hisseyi alan kiþinin ortaklýk payý edinme niyeti var
Sonuç;
Düþüyor hisse , sebepsiz ve anlamsýz bir þekilde düþüyor
3 vakte kadar olumlu yada olumsuz bir haber kap bekliyorum...
Bu absürt iþlemlerin dayandýðý bir haber olduðuna inanýyorum... filler tepisme öncesinde hortumlarýný birbirlerine vururken, araya girmeyin
Yer Ýmleri